Meniu principal

GEZE Powerturn: cel mai puternic sistem de acționare pentru uşi batante

operator-geze

Comunicat de presă

GEZE România, lider ȋn inovație şi design, aduce pe piața locală cel mai puternic sistem de acționare pentru uşi batante, GEZE Powerturn. Prezentat ca un exemplu de design universal, produs ȋn Germania, sistemul reprezintă o soluție multifuncțională, sigură şi fiabilă, fiind potrivit inclusiv pentru ușile mari și grele. Funcția sa unică, Smart swing, facilitează utilizarea manuală a uşilor, fără efort, indiferent de mărimea sau greutatea acestora.

“Lansarea sistemului Powerturn la târgul BAU din Munchen, în ianuarie anul acesta, ne-a oferit oportunitatea de a aduce în România un produs inovator, cu performanțe ridicate, montaj flexibil, fiabilitate optimă și un design personalizat pentru fațade impresionante. Piața locală l-a primit cu mare interes întrucât deja l-am implementat în mai multe proiecte, printre care: Techno Stamp Bacău, OMV Petrobrazi, Hotel Caro Bucureşti, Fabrica Webasto Arad, Clinici medicale private din Oradea şi Craiova”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.
Geze_Powerturn_3

Designul discret și înălțimea redusă, de doar 7 cm, oferă sistemului Powerturn libertate fără limite în ceea ce privește soluțiile personalizate pentru clădiri, fără să neglijeze cerințele stricte de siguranță și confort. Sistemul de la GEZE se integrează perfect într-o gamă largă de sisteme, de la soluții pentru ventilație și evacuarea fumului până la soluții complexe de securitate și de blocare. Astfel, indiferent că este utilizat în combinație cu o unitate de control a ușii, folosită pentru monitorizarea căilor de evacuare sau ca parte a unui sistem de zăvorâre a ușii, Powerturn este mai mult decât o unitate specializată puternică, este un adevărat coechipier

Comunicatul complet Geze România poate fi cititi aici.