Meniu principal

GEZE deschide uşile noului showroom Ferrari din Otopeni

showroom_ferrari_usi_automate_geze

Vineri, 26 ianuarie 2018, Forza Rossa ( reprezentatul oficial Ferrari în România ) a deschis unul dintre cele mai mari showroom-uri din lume care sunt dedicate exclusiv mărcii italiene.
Showroom-ul se află în Otopeni, pe Calea Bucureştilor 91A, foarte aproape de de Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi de clădirea care adăposteşte colecţia de maşini a omului de afaceri Ion Ţiriac.
Având o suprafata de peste 4.000 de metri pătraţi, showroom-ul este împartit intre o zona de prezentare a maşinilor si una în care potenţialul client poate vedea direct dotările viitorul său automobil ( jante, mecanisme de frânare, scaune, culori pentru caroserie, tipuri de volane, tapiţerie pentru interior ); acesta este considerat cel mai mare ansamblu imobiliar tehnologic din Europa dedicat 100% brandului Ferrari.
Mai mult, Forza Rossa Holding este acreditată să execute reparații și certificări pentru automobilele clasice Ferrari, în Europa existând doar trei astfel de centre!

Şi cum la un showroom exclusivist este obligatorie o intrare pe măsură, s-a ales soluţia cu două uşi glisante automate fiecare având o deschidere generoasă, sistemele fiind marca GEZE
deschidere_Ferrari_Rossa showroom_ferrari_red

Sursa foto si informatii: autoblog.md