Meniu principal

GEZE Cockpit – controlul inteligent al clădirii

geze_cockpit_2018

Sistemul de automatizare a clădirilor GEZE Cockpit BACnet, lansat oficial la târgul BAU 2017, este acum disponibil și oferă noi perspective în proiectarea și managementul clădirilor pentru a fi mai sigure, optimizând în același timp funcționalitățile și consumul de energie.
Cockpit GEZE este un sistem centralizat de vizualizare, monitorizare și de control al produselor GEZE ( dar și al altor produse ) ușile, ferestrele și sistemele de siguranță fiind integrate într-o singură rețea.
Acesta poate fi utilizat și ca sistem independent de automatizare a clădirii dar și integrat într-un sistem de control al clădirii de nivel superior.

Uși și ferestre integrate într-o rețea „inteligentă”
GEZE Cockpit integrează în mod inteligent ușile și ferestrele, oferind toate opțiunile de control, inclusiv informații privind starea acestora și funcționarea într-un mod unitar, inteligent. De exemplu, se poate stabili lățimea de deschidere a ușii sau se poate seta interacțiunea cu senzorii de temperatură și cu sistemele de încălzire astfel încât totul să funcționeze în corelare cu temperatura exterioară.

Ușile și ferestrele sunt automatizate
GEZE Cockpit poate fi programat pentru a deschide/închide ușile sau ferestrele de blocare pe baza unei programări în functie de oră sau ca răspuns în urma unui eveniment. În clădiri de birouri, spitale sau în centrele comerciale, de exemplu, ușile multifuncționale ar putea fi „deschise permanent“, setate „pe automat” sau „numai ieșire“. Pe timp de noapte, sistemul poate fi programat astfel încât ușile să servească doar ca uși de evacuare.
La fel, scenariile de ventilație pot asigura o interacțiune inteligentă între grupurile de produse, creând un climat optim în interior.

Cockpit GEZE – priveste spre viitor!  www.cockpit.geze.com