Meniu principal

GEZE: câștigător al secţiunii „Suport pentru formare profesională şi consultanţă tehnică”

Eiserner

O nouă distincţie pentru GEZE: premiul EHB „Eiserner Gustav” şi desemnarea ca „Furnizorul anului 2016”

Premiul „Eiserner Gustav” şi titlul de „Furnizorul anului 2016” au fost acordate pe 15 martie 2016, în seara dinaintea deschiderii târgului FENSTERBAU FRONTALE, de către EHB ( EURO Baubeschlag Trading AG ), cea mai puternică organizatie la nivel european care reuneşte cei mai importanţi comercianţi şi distribuitori de feronerii şi fittinguri pentru construcţii.
80% dintre comercianţi EBH care au luat parte la evaluarile organizate online pentru desemnarea câstigătorilor au votat compania GEZE ca și câștigător al secţiunii „Suport pentru formare profesională şi consultanţă tehnică”.

Pe o piaţă în care concurenţa este extrem de puternică doar simpla furnizare a unui produs de calitate nu mai reprezintă deloc cheia unui succes garantat; din ce în ce mai mult, performanţa unei companii este dată de posibilitatea de a oferi soluţii, nu doar produse!
Există o cererea tot mai complexă de uși și ferestre, de sisteme integrate care sunt utilizate în cadrul unei clădiri, uşile, de exemplu, îndeplinind acum o gamă extrem de variată de funcții suplimentare: accesibilitate, protecție împotriva incendiilor sau a fumului, ventilație, control ieșire de urgență, protecție antiefracție sau management al accesului.
Prin urmare, cele mai înalte standarde de siguranță și criteriile estetice au devenit factori extrem importanți pentru ușile instalate în clădirile moderne iar proiectarea unor sisteme de uși/ferestre și integrarea lor în cadrul sistemelor de management sunt lucruri la fel de importante precum produsul în sine.

Strategia GEZE – o abordarea globală pentru rezultate optime

Abordarea globală reprezintă unul dintre principiile de bază ale seminariilor sau cursurilor de formare profesională GEZE.
Instalatorii, ingineri, distribuitori și constructori primesc din partea specialiştilor GEZE cunoștințe profesionale importante nu numai din domeniu lor propriu de activitate ci şi din domenii conexe. Prin urmare, GEZE creează punţi de legătură cu toate celelalte domenii relevante ale unui proiect, fiind stabilite legături în amonte și în aval, între arhitecți – proiectanți şi constructori – instalatori. Aceasta coordonare începe încă din stadiul incipient al unui proiect, fiind astfel luate în considerare toate  aspectele legate de o planificare profesională.
geze_solutions
Acţionând ca o interfaţă şi urmărind toate etapele realizării şi implementării unui proiect, se creează un efect de sinergie, crește eficiența în timpul construcției și previne apariţia erorilor datorită diverselor necorelari (majoritatea erorilor înseamnă în final costuri suplimentare ale proiectului).

Programele de formare multi-disciplinară

La sediul central din Leonberg, GEZE oferă un program cuprinzător de cursuri de formare profesională și calificare, inclusiv seminarii, cursuri și prezentări pentru producători și instalatori dar şi pentru arhitecți sau proiectanți.
Programul de cursuri cuprinde: prezentare de produse, instalare și  expertiză, cursuri pentru a sprijini vânzările şi seminarii privind standardele şi normativele europene dar şi aplicaţii practice privind acestea.
GEZE oferă în acest fel, clienților și partenerilor săi o expertiză „la zi” în acest domeniu, subiecte tehnice interesante și informații despre produsele noi lansate. Consultanții GEZE sunt experți în domeniilor lor și sunt în permanență disponibili pentru a transmite cele mai recente cunoștințe într-un mod clar şi, foarte important, cu o mulţime de exemple practice.
În urma participării la astfel de cursuri se obţin certificate de participare și premii de competență profesională.
Gama de cursuri de instruire este flexibilă și mobilă: prin urmare, GEZE oferă o gamă largă de cursuri de formare și prezentări individualizate şi în alte locații decât în centrul de formare GEZE.

 

www.geze.com