Meniu principal

Gama de cilindri AGB: tehnologie & siguranţă

cilindri_agb_top

Pentru a satisface toate exigenţele de siguranţă împotriva tentativelor de efracţie dar şi solicitările privind gestiunarea accesului, compania italiană AGB propune o gamă completă de cilindrii şi accesorii, soluţii potrivite pentru fiecare caz în parte, de la solicitări simple, până la cilindrii de maximă siguranţă.

Cilindrii AGB sunt proiectaţi şi realizaţi în totalitate în Italia, în fabrica de la Pove del Grappa, aceasta fiind special creată pentru producţia cilindrilor; investiţiile continue în linii de automatizare dar şi personalul înalt calificat, asigurând calitatea recunoscută a produselor AGB iar logistica dezvoltată asigură livrarea rapidă a cilindrilor în orice colţ al lumii.
cilindri_detalii_agbCilindrii AGB sunt supuşi controalelor exigente în fiecare fază a procesului de producţie. Fiecare cilindru în parte este testat conform normei europene EN 1303, garantând siguranţa, o calitatea înaltă şi o fiabilitate deosebită. Fiecărei componente a cilindrului i se acordă atenţie specială fiind analizată cu precizie, până în cel mai mic detaliu.

Controlul automat se face cu acurateţe fiind simulată mişcarea mâinii care învârte cheia iar înainte de a fi pus în cutie şi livrat, fiecare cilindru AGB este atent verificat.
Modelele AGB disponibile sunt: Scudo DCK, Scudo 9000, U-Tech PS, 5000 PS şi MOD 600.

Pentru a identifica cilindrul potrivit pentru solicitări specifice, trebuie avut în vedere numărul de cifrări posibile, în concordanţă cu norma europeană EN 1303 dar şi dificultatea multiplicării cheii.
Mai mult tehnologiile de producţie AGB permit personalizarea cilindrilor după exigenţele fiecărui client în parte. Cilindrii şi acesoriile AGB pot fi produşi într-o gama largă de finisaje care corespund oricărui design.

Pentru  a afla detalii şi informaţii suplimentare despre cilindrii AGB accesaţi pagina specială AGB, click aici.