Meniu principal

Gama completă de sisteme de evacuare gaze toxice şi fum NEKOS RWA în noul catalog NEKOS 2018

catalog_nekos_2018

Înfiinţantă la începutul anilor 2000, cu o activitate intensă în dezvoltarea de noi produse, compania italiană NEKOS s-a impus rapid pe piaţa europeană şi a obținut o poziție de lider în domeniul inovației tehnologice de sisteme de automatizare a ușilor și ferestrelor; 
Portofoliul de produse NEKOS include soluţii pentru fiecare tip de deschidere a ferestrei, compania producând exclusiv automatizări pentru ferestre si usi.
Satisfăcând cele mai exigente cerinţe ale pieţii, multe dintre produse sunt brevetate, toate fiind realizate în conformitate cu legislaţia specifică, fiind certificate şi respectând normele europene existente.

Oferta completă de produse este cuprinsă în noul Catalog NEKOS 2018 şi include de la sisteme de acţionare pentru aerisirea şi ventilarea zilnică până la soluţii complete de aport de aer proaspăt şi evacuare naturală, sigură şi rapidă, a fumului.

Catalogul este editat în limba engleză şi poate fi descărcat în format pdf, printr-un simplu click aici

 

Produsele NEKOS se comercializează în România, fiind disponibile în stocul dealerilor locali iar informaţii şi detalii suplimentare se pot afla direct de la:
agent NEKOS în România – Carmen Pănescu, carmenpanescu.ro@gmail.com, mobil 0754 228 344.