Meniu principal

G-U: invitaţie la Târgul Security Essen 2016

Gretsch-Unitas ( G-U ) lansează tuturor celor interesaţi de sistemele de siguranţă, securitate şi control access, invitaţia de a vizita standul companiei din cadrul Târgului SECURITY ESSEN 2016, unde vor fi expuse cele mai noi produse şi soluţii din domeniul securităţii căilor de evacuare și rutelor de salvare precum și upgrade-uri privind feroneria de înaltă securitate.
Broşura cu noutăţile şi programul acţiunilor derulate de Gretsch-Unitas ( G-U ) pe perioada târgului poate fi descărcată de aici iar localizarea standulului este MESSE SECURITY ESSEN, Halle 10, Stand C 04.

 

Noutăţile G-U în cadrul SECURITY ESSEN 2016

gu_essen_1Noul sistem de închidere electronică de la BKS

Având o construcţie modulară, noul cilindru electronic de la BKS este proiectat să satisfacă cele mai înalte cerinţe din domeniul actual al control accesului.
Iar montajul extrem de simplu face ca, pentru uşile deja montate,  înlocuirea unui cilindru mecanic clasic cu noul cilindru ixalo să fie uşor de realizat.

BKSremote, standardul securizat BKS de control de la distanță

Soluţiile wireless de transmitere BKSremote permit ușilor să fie controlate de la distanţă, în mod individual sau integrate într-un sistem complex de control acces.

gu_essen_2
gu_essen_3Sisteme de securitate pentru intrări sau ieşiri

Sunt prezentate foarte multe noutăţi BKS în domeniul încuietorilor motorizate antipanică, soluţii şi aplicaţii flexibile pe segmentul căilor de evacuare sau intrărilor de securitate.

Control acces în clădiri

Produsele BKS acoperă întregul spectru: de la control accesul pentru o singură uşă până la soluţii complexe pentru proiecte cu un număr mare de uși diferite.
Indiferent de mecanisme ( mecanice sau electronice ), cu fir sau fără fir, prin unde radio sau folosind smartphone-ul soluţiile propuse de BKS oferă siguranţă şi confort.

gu_essen_4
gu_essen_5Cilindri şi încuietori de înaltă securitate pentru echiparea clădirilor

Cilindrii şi încuietorile BKS sunt certificate VdS şi sunt incluse în produsele recomandate de autorităţi pentru a fi instalate la uşile de intrare. Mai mult, gama de produse acoperă toata plaja de preţuri ( de la variante economice la variante scumpe ) existând şi soluţii pentru a înlocui produsele deja montate cu altele noi, mai performante.

Soluţii si sisteme complete pentru evacuarea fumului sau a gazelor fierbinţi

O gamă completă de produse care acoperă complet cerinţele pieţii actuale; de la operatori RWA pentru ferestre şi uşi până la unităţi de control complexe, toate destinate în final, protecţiei vieţii şi siguranţei  persoanelor care se află în interiorul unei clădiri

gu_essen_6

 

www.security-esse.de