Meniu principal

Formular înregistrare companie în harta interactivă „Despre uşi”

Pentru a fi înregistrată compania în cadrul hărţii interactive şi a listei de companii 2016 este obligatorie completarea şi transmiterea formularului de mai jos, datele completate fiind ulterior introduse conform formatulului prezentat deja pe site.

Formular înregistrare firmă în Harta Interactivă DespreUşi
 1. Produse şi servicii
  1. amortizoare uşibare antipanicăbalamale uşibroaşte uşicilindri - master keyferonerie uşi din lemnferonerie uşi aluminiuferonerie uşi sticlămânere uşistoppere uşi
  2. uşi de intrareuşi de interioruşi glisante de interioruşi sticlăuşi pentru dressinguşi glisante de balcon sau terasăuşi din lemnuşi pentru garajcabine de duşînchideri mobile balcoane sticlăautomatizări porţi rezidenţialeporţi şi garduri pentru rezidenţialservice uşi de garaj şi porţi
  3. uşi glisante automateuşi rotativeoperatori acţionare uşi batanteservice uşi automate
  4. uşi rapideuşi secţionaleuşi rulourampe de acces/burdufuribariere acces automateautomatizări porţiporţiturnicheţi
  5. uşi antifocuşi spitaluşi aluminiuuşi PVCuşi metaliceuşi frigorificeuşi antiefracţie
  6. sisteme control accescompartimentări din sticlăcortine antifoccovoare pietonale uşipartiţii mobile din sticlăpraguri pentru uşipereţi mobili cu izolare fonicăoperatori RWAsisteme desfumarerulourivitrine sticlă

Important: pe adresa de e-mail înscrisă de Dvs. mai sus, veţi primi în mod automat o copie a formularului completat şi transmis către DespreUşi! .

Important!  înregistrarea şi publicarea datelor unei companiei se face în baza unor oferte speciale sau în urma achiziţionării oricărui pachet de servicii Despre Uşi.
Termenul de publicare în cadrul hărţii interactive este de max. 7 zile în condiţiile în care sunt la dispoziţie restul materialelor necesare.

Datele transmise prin formularul de mai sus vor fi publicate după o verificare sumară şi nu implică nici o altă responsibilitate din partea echipei „Despre Uşi”. În schimb, ne rezervăm dreptul de a nu publica datele firmelor care nu respectă practicile şi etica în afaceri sau încalcă în mod evident legislaţia în vigoare.

Veranda Concept SRL
Bd. Mărăşeşti 42, Bucureşti
Cod fiscal 33829901, Registrul Comerţului J40/13622/2014
Cont IBAN RO80BTRLRONCRT0266037401, Banca Transilvania