Meniu principal

Feronerie cabine de duş SO 730 – Gral Provitris, aspect elegant şi funcţionare ireproşabilă

so730_simax_top

Schimbarea acţionariatului companiei Provitris GmbH ( fosta divizie specializată în producţia de feronerie şi kit-uri complete de cabine de duş Dorma ) nu a influenţat planurile de dezvoltare şi extindere a portofoliului de produse, printre ultimile noutăţi fiind şi noua versiune de feronerie a unuia dintre cele mai vândute modele la nivel european, cabina de duş SO 730.
Sistemul de feronerie cu uşi glisante, livrat în kit complet sau pe componente, în oricare din configuraţiile solicitate în funcţie de proiect, oferă o mare libertate în amenajarea băilor oferind proiectanţilor dar şi montatorilor posibilităţi multiple de adaptare la situaţiile concrete.

so730_simax

Cu vânzari excelente şi pe piaţa românească, modelul SO 730 este recunoscut pentru fiabilitatea deosebită şi uşurinţa în utilizare, noua versiune aducând ca principală noutate creşterea greutăţii panourilor glisante la 40kg.
feronerie_dus_SO730_45kg
Ca şi la versiunile anterioare profilele de acoperire sunt disponibile atât în varianta pe rotund cât şi drepte, răspunzand astfel diverselor cerinţe privind designul interior.
profile_cabina_Dus_SO730

iar variantele constructive acoperă orice configuraţie solicitată.
configuratii_cabina_dus_SO730

Un catalog de prezentare în format pdf este disponibil  aici

 … iar pentru detalii şi informaţii suplimentare
Simax Automatic, Bucureşti – dealer oficial Provitris GmbH în România
office.simax@gmail.com, www.simax.ro
tel 021 313 23 00, 021 313 23 08