Meniu principal

Eveniment PPTT: Conferinţa Ziua producătorilor şi montatorilor de tâmplărie, vitraje izolante şi faţade

conferinta_pptt

PPTT, 23 martie 2018

Patronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă continuă seria de evenimente dedicate promovării producţiei de calitate şi noutăţilor tehnice din domeniul execuţiei şi montajului tâmplăriei termoizolante şi faţadelor cu o nouă conferinţă “Ziua producătorilor şi montatorilor de tâmplărie, vitraje izolante şi faţade”, eveniment pe care îl organizează cu sprijinul efectiv al unor firme de prestigiu.

Avem deosebita plăcere de a vă invita să luaţi parte la evenimentul nostru, ce va avea loc în data de 28.III.2018, ora 10.00 a.m., la Phoenicia Grand Hotel, sala Byblos – Bd. Alexandru Şerbănescu, nr. 87, Bucureşti.

Lucrările conferinţei sunt deschise specialiştilor din companiile ce desfăşoară activităţi în această branşă, arhitecţilor, proiectanţilor, serviciilor specializate din cadrul autorităţilor locale privind arhitectura şi urbanismul localităţilor şi construcţiilor.

În calitate de organizator vă adresăm invitaţia de a participa la acestă manifestare şi vom fi onoraţi de prezenta dvs alături de ceilalţi participanţi.

Pentru a vă înscrie la eveniment, vă rugăm să accesaţi formularul online până la data de 26 martie 2018!

Accesul la conferinţă este gratuit. Având în vedere că locurile sunt limitate rezervarea acestora se va face în ordinea sosirii confirmărilor de participare.

 

www.pptt.ro