Meniu principal

EURO-FEREASTRA: Premiile pieţei de tâmplărie şi faţade, acordate pentru 120 de companii

trofeul_euro_fereastra_2017

Comunicat de presă, 24 mai 2017

 

Un număr de 120 de companii active pe piaţa naţională de tâmplărie termoizolantă şi în domeniile conexe ( 80 de furnizori de sisteme si 40 de producători de tâmplărie ) au primit diplomele de excelenţă şi Trofeul EURO-Fereastra în cadrul celei de-a IV-a ediţii de decernare a acestor distincţii.

Gala de premiere a avut loc la data de 23 mai 2017, în sala Atlas din cadrul Radisson Blu Hotel – Bucureşti, fiind parte integrantă a Conferinţei Internaţionale despre Sisteme de Tâmplărie şi Faţade EURO-Fereastra. Evenimentul, aflat la ediţia a IX-a, a fost organizat de publicaţia Fereastra, la conferinţă participând peste 400 de invitaţi.
euro_fereastraPremiile EURO-Fereastra se acordă în fiecare an pentru a recunoaşte excelenţa în afaceri a companiilor din domeniul tâmplăriei termoizolante/ faţadelor cortină. Distincţiile au fost decernate în cinci categorii, evaluarea şi clasificarea firmelor premiate fiind efectuată de revista Fereastra, entitate independentă ce prelucrează informaţii de afaceri pentru industria de tâmplărie, pereţi cortină şi alte sectoare conexe.

Lista firmelor premiate şi comunicatul complet este disponibil aici.

 

www.fereastra.ro