Meniu principal

EFAFLEX: uşi rapide de cea mai înaltă clasă

usi_rapide_efaflex

Uşile rapide EFAFLEX continuă să satisfacă cerinţele exigente în întreaga lume. Compania s-a transformat într-un jucător global, cu o reţea mondială. În prezent există parteneri EFAFLEX în mai mult de 50 de ţări şi pe toate cele 5 continente.
A opta pentru o uşă rapidă EFAFLEX înseamnă a opta pentru o tehnologie de vârf la nivel mondial şi de a beneficia exclusiv de un avantaj tehnologic, cercetarea şi dezvoltarea fiind o parte importantă a filosofiei companiei EFAFLEX, un modul sigur de progresa constant. Ca lider tehnologic mondial, EFAFLEX continuă să dezvolte sisteme revoluţionare de uşi pentru un viitor încununat de succes.
Efaflex_Logo

Când vine vorba de viteză, performanţa usilor EFFLEX este neegalată!

Siguranţa înseamnă de fapt că riscul este gestionat. O uşă rapidă EFAFLEX, reprezintă cel mai ridicat standard de siguranţă de pe piaţă – pentru siguranţa personală, a vehiculelor şi a mărfii şi, desigur, pentru siguranţa uşii însăşi.

EFAFLEX Seria S – uşi rapide spirale
efaflex_seria_s
Uşile rapide-spirale reprezintă produsul unic la nivel mondial al tehnologiei creative şi inovatoare. Toate uşile din această serie sunt bazate pe tehnologia spiralei EFAFLEX patentate. Uşile rapide EFAFLEX Seria S ating viteze de vârf de până la 4 m/s. Nicio altă uşă având caracteristici comparabile nu permite atingerea unei asemenea viteze.

EFAFLEX Seria R – uşi rapide tip rulou
efaflex_seria_r
Uşile rapide tip rulou sunt sisteme economice de uşi, care furnizate pentru aplicaţii la interior. Uşile rapide EFAFLEX Seria R diferă de uşile rulou convenţionale prin vitezele lor extrem de ridicate la deschidere şi închidere. Uşile rapide-rulou sunt utilizate pentru a minimiza curenţii de aer, pentru a menţine constante zonele de temperatură şi pentru a izola sunetul.

EFAFLEX Seria F – uşi rapide pliante
efaflex_seria_f
Mişcarea de pliere orizontală a uşilor rapide-pliante asigură faptul că întreaga deschidere verticală este imediat liberă. Uşile rapide EFAFLEX Seria F sunt capabile să reziste la sarcini extreme, deschizându-se şi închizându-se la viteze ridicate. Ele protejează împotriva zgomotului şi a curenţilor de aer, economisesc energie şi oferă caracteristici de izolare termică şi fonică impresionante.

EFAFLEX Seria CR – uşi pentru camere curate
efaflex_seria_cr
Tehnologia de vârf fabricată în Germania, EFA-CR reprezintă sistemul de uşi adaptat optim pentru aplicaţiile camerelor curate. Gama EFAFLEX include astel o serie de uşi speciale, foarte bine adaptată aplicaţiilor privind camerelor curate.

www.efaflex.com