Meniu principal

Două proiecte imobiliare relansate de curând în zona Bd. Expoziţiei din Bucureşti

proiecte_BdExpozitiei_Blue_Rose

Primul proiect, dezvoltat de Portland Trust, este Blue Rose Office Park, un complexul de 3 clădiri de birori, cu o suprafaţă totală de 38.000 mp.
Construcţia celor 3 clădiri va dura 21 luni ( se estimează finalizarea lor până în vara anului 2019 ), întreg proiectul urmând să fie livrat într-o singură etapă.
În acest moment se cunoaşte doar chiriaşul celei mari mari dintre clădiri ( cu o suprafaţă de 20.000 mp ), olandezii de la ING Bank hotărând să-şi mute aici sediul central, peste 2.ooo de angajaţi urmând să lucreze aici.
Lucrările pe şantier au fost demarate, compania Bog’Art fiind desemnată antreprenor general.
blue_rose_officeDetalii suplimentare despre proiect pe site-ul Portland Trust

Al doilea proiect este clădirea de birouri Ana Tower dezvoltată de compania Ana Holding aflată în proprietatea cunoscutului om de afaceri George Copos.proiect_ana_tower_nov_2017

Primele planuri ale proiectului au fost executate şi au obţinut autorizaţia de construire încă din 2008 însă criza imobiliara urmată de problemele proprietarului cu justiţia au stopat proiectul, acesta fiind reluat de curând, în piaţa furnizorilor de produse şi materiale circulând deja planurile întocmite de firma de arhitectură Westfourth Architecture.
Clădirea va avea 24 de etaje şi o înălţime de peste 100 m. Va fi disponibilă pentru birouri o suprafaţă de 33.000 mp, aproximativ 1.300 mp pe fiecare etaj. Clădirea va dispune de o parcare pentru 450 maşini.

Detalii despre proiect pe site-ul Ana Holding