Meniu principal

dormakaba în Top100 Global Leaders Technology

dormakaba_top100_Thomson_Reuters

Potrivit topului întocmit şi dat publicităţii la începutul acestui an de Thomson Reuters, dormakaba este unul dintre cei mai importanţi lideri mondiali din domeniul tehnologiei fiind singura companie din domeniul sistemelor de acces şi de securitate prezentă în acest top. Topul creează o viziune holistică asupra conducerii industriilor şi identifică organizaţiile cele mai performante din punct de vedere operaţional şi financiar.

„Suntem mândri că suntem în clasament alături companii precum Microsoft, Amazon sau IBM. Punctajul ridicat din studiu sunt o recunoaştere a abordării noastre de a creşte în mod durabil – cu un accent echilibrat asupra performanţei financiare, inovării şi responsabilităţii sociale” – a declarat Riet Cadonau, CEO-ul dormakaba.

Acest top se află la prima ediţie şi oferă o evaluare globală a companiilor de înaltă tehnologie din întreaga lume. Metoda de studiu are la bază un algoritm cu 28 de puncte bazate pe date şi informaţii obiective despre companii: încrederea financiară, managementul şi investitorii, riscul, conformitatea juridică, inovarea, oamenii şi responsabilitatea socială, impactul asupra mediului şi reputaţia. Selecţia celor 100 companii din acest top s-a realizat în urma analizei a peste  5.000 mari companii din întreaga lume.

Top Thomson Reuters Top 100 Global Leaders Technology – click aici

 

Thomson Reuters, este un gigant al informaţiilor financiare media creat prin fuziunea dintre Thomson şi Reuters. Thomson Reuters vinde ştiri şi date electronice traderilor, managerilor de fonduri şi analiştilor, precum şi baze de date şi alte informaţii pentru avocaţi, contabili, oameni de ştiinţă şi medici.
Sediul societăţii este la New York şi este condusă de Tom Glocer, fostul director general de la Reuters. Compania are venituri anuale de 12,5 miliarde USD, 50.000 de angajaţi şi peste 40.000 de clienţi în 155 de ţări din întreaga lume.