Meniu principal

DLA Piper România: seminar pe tema securităţii la incendiu

DLA_Piper_Romania_seminar

Comunicat presă DLA Piper România, Wall-Street

DLA Piper România în colaborare cu Gleeds România a organizat în data de 6 aprilie 2017  „Seminarul privind securitatea la incendiu”, la care au participat peste 40 de invitaţi, reprezentanţi ai unor importante companii naţionale şi multinaţionale.

 … Alin Buftea şi Florin Țineghe, ambii avocați în cadrul DLA Piper România, au discutat despre probleme practice cu care se confruntă companiile în România, bazându-se pe experiența lor semnificativă în consilierea unor mari companii multinaționale și româneşti privind securitatea la incendiu …

„Tema aleasă nu a fost deloc întâmplătoare. Cel puţin în ultimul timp, aproape toate proiectele în care am fost implicaţi au avut şi o componentă de securitate la incendiu. Fie că vorbim de o achiziţie a unei clădiri ori de închirierea unor spaţii de birouri, logistice sau retail sau de alte proiecte de real estate, respectarea reglementărilor privind securitatea la incendiu şi posibilele riscuri şi răspunderea în caz de încălcare sunt teme importante ce trebuie avute în vedere de părţi.” 

Pentru a citi articolul complet click aici

Sursa foto si text: Wall-Street