Meniu principal

Design şi funcţionalitate – poarta autoportantă DELTA HERACLES de la Americasa

poarta-autoportanta-delta-heracles

Delta Heracles este un produs al companiei HERAS International – lider european în domeniul securităţii, sistemelor de porţi, barierelor de acces, acest model de poartă fiind realizat la cele mai înalte standarde de calitate şi durabilitate.
Disponibilă în trei versiuni diferite de design, această poartă glisantă se potrivește perfect într-un gard de faţadă, ca poartă principală cu personalitate distinctă.
Poarta autoportantă DELTA poate fi comandată pentru a se asorta cu modelul faţadei clădirii, fiind disponibilă în orice finisaj RAL.

Un exemplu de proiect realizat în România este poarta DELTA HERACLES de la HERAS, complet automatizată, având 7 metri deschidere,  care fost  instalată recent la o fabrică situată pe centura din Oradea.
În completarea porţii a fost furnizat şi gardul de faţadă, tot model Heracles, vopsit la fel ca poarta în RAL 7016 – gri antracit, o culoare foarte utilizată şi apreciată de arhitecţi şi designeri. Deasemenea pentru intrarea persoanelor în incintă am folosit o portiţă batantă model EURO HERACLES, echipată cu accesorii pentru porţi Locinox : balamale, încuietoare completă.

Despre AMERICASA
Compania importă, comercializează şi asigură instalarea sistemelor complete de securizare a perimetrelor şi împrejmuire, cu aplicaţii în cele mai diverse domenii de activitate, care respectă normele europene în ceea ce priveşte calitatea, siguranţa şi durabilitatea.

Pentru informaţii şi detalii suplimentare www.americasa.ro