Meniu principal

Cu PENOSIL nu aruncați banii pe fereastră, pentru că spuma poliuretanică GOLD GUN 65 etanșează perfect ferestrele!

penosil_spuma_gold_65

GOLD GUN 65 – spuma poliuretanică cu cea mai înaltă calitate stabilă şi debit crescut (cu 30% mai mare decât la spuma obişnuită), potrivită chiar şi pentru cei mai exigenţi utilizatori şi pentru condiţii dificile.

Despre caracteristicile spumei poliuretanice GOLD GUN 65

Trecerea în revistă a caracteristicilor tehnice ale excepţionalului produs este esenţială pentru înţelegerea eforturilor pe care specialiştii PENOSIL le-au depus pentru fabricarea unui produs cu asemenea performanţe: începȃnd de la structura ei foarte uniformă şi densă caracteristica adecvării suple la diferite condiţii trecȃnd prin întărirea rapidă, post-expandarea redusă, dozarea precisă şi posibilitatea utilizării economice, şi ajungȃnd la puternica aderenţă, aplicarea cu pistol şi sfera largă a domeniilor de utilizare: lucrări voluminoase cu un consum ridicat de spumă, lucrări de înaltă calitate, instalarea şi izolarea uşilor şi ferestrelor, fixarea panourilor de perete, umplerea găurilor şi spaţiilor, izolarea rosturilor, izolarea termică şi fonică.

Iată calităţile şi avantajele reale ale unui produs de top: GOLD GUN 65, oferit de PENOSIL !

După cum se ştie, o importantă cauză a pierderii de căldură este transferul termic defectuos, ca rezultat al unei proiectări greșite sau a producerii greşite a unor elemente de construcție. Acest fenomen se manifestă prin pierderi de căldură, creșterea umidității și apariția mucegaiului. Ferestrele și ușile reprezintă zone de transfer termic semnificativ. De aceea este important ca acestea să fie montate și etanșeizate corect pentru evitarea multor greșeli. Una dintre cele mai frecvente greșeli este alegerea unui material de etanșare nepotrivit, care nu conferă o barieră termică.

spuma_poliuretanica_gold_gun_65_detaliu

PENOSIL GOLD GUN 65, spuma poliuretanică de randament este soluția perfectă pentru construirea cu eficiență termică. Ea asigură transferul termic în mod eficient și permanent. Rezultat al eforturilor cercetătorilor şi specialiştilor Wolf Group, distribuit de PENOSIL ( brandul să principal ), calitățile înalte ale produsului de etanşare au fost confirmate de către centre de cercetare acreditate.

PENOSIL şi dezvoltarea de soluţii premium.
„În ultimii trei-patru ani am remarcat creşterea gradului de interes al beneficiarilor finali pentru produse de înaltă calitate şi sisteme de montaj profesional, ceea ce ne-a determinat să ne axăm pe dezvoltarea de soluţii premium, care să atingă performanţe de top în eficienţa energetică. Wolf Group reuneşte activităţile companiilor Krimelte (Estonia), unul dintre liderii producătorilor europeni de materiale şi produse chimice pentru construcţii şi Olive Quimica (Spania), producător de etanşanţi şi adezivi profesionali, cu 40 de ani de experienţă pe piaţa europeană, deţinȃnd fabrici în Estonia, Spania, Rusia şi Brazilia, cu subsidiare sau activităţi de distribuţie în peste 80 de ţări”, precizează Sebastian Cȃrstoiu, Country Manager al PENOSIL, în legătură cu strategia actuală a companiei şi cu trendul actual de consum.

 

Produsele Penosil sunt disponibile în noul magazin online penosil.ro sau pot fi achiziționate din magazinele Praktiker, Brico Depot, pe EMAG și în magazine de construcții și finisaje din întreaga țară.

www.penosil.com/ro/