Meniu principal

Control acces pentru uşile automate batante sau glisante

hotron_hr80_simax_automatic

O soluţie simplă şi extrem de economică pentru un control acces sigur şi performant!

Noul sistem produs de cunoscutul producător de senzori pentru uşile automate Hotron permite dotarea oricărei uşi automate batante sau glisante deja instalate şi funcţionale cu un sistem sigur şi performant de control acces, cu o intervenţie minimă asupra uşii sau zonelor alăturate.
Extrem de uşor de montat de către orice instalator de uşi automate, presupunând doar înlocuirea radarului cu un receiver (HR80-RX), dispozitivul poate fi comandat şi configurat să funcționeze ca o tastatură digitală, ca un simplu touch pad sau ca un cititor de inteligent de carduri.
HR80 Hotron este disponibil atât în varianta cu fir cât şi în varianta wireless.

access_control_hr80
Softul dispozitivului permite înregistrarea şi gestionarea a 20 de conduri de acces folosind tastatura, ceea ce face ca HR80 Hotron să fie recomandat pentru control accesul în cadrul anumitor spaţii din interior sediilor de firme sau clădirilor mici/medii de birouri, în laboratoare sau în zone speciale de depozitare.
hotron_hr80

Catalog tehnic de prezentare poate fi deschis printr-un simplu click aici iar dispozivul HR80 Hotron este disponibil la vânzare în România prin

Simax Automatic Bucureşti
telefon – 021 313 23 00, 021 313 23 08
e-mail – office.simax@gmail.com