Meniu principal

Control acces Calirom la Hotel PRIVO, hotelul numărul unu în Topul TripAdvisor Romania 2016

hotel_privo_calirom

Serviciile oferite de compania clujeana Calirom  integrează în industria ospitalităţii cele mai inovatoare tehnologii şi sisteme din domeniu.
Portofoliul de produse cuprinzând o serie de aplicatii si servicii dezvoltate special pentru hoteluri si restaurante poziționează Calirom drept cel mai cuprinzător, sofisticat şi inovator furnizor de specialitate care activează pe piaţa din România.
Pachetele de soluții Senso GUEST de control acces satisfac cele mai înalte și sofisticate cerințe în termeni de design și tehnologie, oferind clienților hotelului echipat cu astfel de produse o experiență de neuitat.
privo_hotel

O experiență completă dezvoltată în jurul camerei de hotel
Prin sistemul Senso Guest, Calirom ofera un pachet complex de soluții inovatoare, care satisface cele mai înalte cerințe ale managerilor de hoteluri, pentru a aduce un plus de confort clienților lor. Senso Guest este special construit în jurul celor mai importante aspecte de funcționalitate ale sistemelor necesare într-o cameră de hotel: control acces cameră, funcții electrice diferențiate, setări de încălzire eficiente etc. 
key_privoÎmpreună cu serviciile inovatoare add-ons și aplicațiile smart recent dezvoltate, care vin să completeaze pachetul de soluții Senso, Calirom furnizează cel mai complet, sofisticat și inovator sistem din România dar nu numai, destinat domeniul hotelier.

Despre Calirom
Fondată în anul 2004 la Cluj, un adevărat hub românesc dedicat tehnologiei, compania Calirom şi-a asumat misiunea de a integra în industria ospitalităţii cele mai inovatoare tehnologii şi sisteme, pentru a ţine pasul cu nevoile consumatorilor în era Internet of Things.
Din seria de hoteluri de 4 şi 5 stele care s-au implementat  sistemele de control acces şi room management hotelier Calirom se pot aminti: Grand Hotel Teleferic – Poiana Braşov, Hotel Cavaler – Sighişoara, Hotel Coroana de Aur – Bistriţa, Hotel Epoque – Bucureşti, Hotel Kronwell – Braşov, Hotel Marshal Garden – Bucureşti, Hotel Pleiada – Iaşi, Hotel Mera Resort – Venus, Hotel Metropolis – Bistriţa, Hotel Privo – Târgu-Mureş, Hotel Ralitsa Superior – Albena (Bulgaria )

Detalii şi informaţii suplimentare pe www.calirom.ro

Sursa foto: Hotel PRIVO.