Meniu principal

Comunicat VELUX România – 26 aprilie 2017

VELUX face publice poveştile din mansardele create în ultimii 20 de ani în România

Cu ocazia aniversării a 20 de ani în România, VELUX a lansat un nou site, pentru a inspira şi a-şi face cunoscute proiectele în care a fost implicată compania: povestidinmansarde.ro

Călătoria VELUX România a început în 1997. Primul proiect implementat a fost la Braşov, iar, de atunci, nenumărate locuinţe din toată ţara continuă să fie inundate de lumină. De-a lungul celor 20 de ani, mii de beneficiari au descoperit că podurile întunecoase pot fi transformate în spaţii calde și luminoase, iar posibilităţile de amenajare sunt nelimitate.

Fie că vorbim de spaţiul îngust al unui pod, de extinderea unui bloc vechi de apartamente sau de o casă părăsită, salvată de la demolare, orice spaţiu se poate reinventa la nesfârşit, iar lumina naturală şi designul se pun în valoare reciproc. Cu ajutorul ferestrelor de mansardă VELUX, se poate crea la interior un spaţiu minunat, unde lumina pătrunde uşor şi devine un important element de design.
velux_povesti_mansarda

VELUX România oferă clienţilor săi, pe lângă produse de calitate, un întreg pachet de servicii, printre care şi consultanţă gratuită pentru alegerea soluţiei optime fiecărui spaţiu de sub acoperişul înclinat sau terasă.

În plus, cu ocazia aniversării a 20 de ani în România, VELUX tocmai a introdus pe piaţă o nouă fereastră de mansardă eficientă energetic, cu geam termoizolant alcătuit din 3 foi de sticlă, care reduce pierderile de căldură prin adăugarea unui strat suplimentar de sticlă şi a sistemului unic izolator ThermoTechnologyTM. Această fereastră are un preţ foarte rezonabil. De fapt, este disponibilă la un preţ comparabil cu o fereastră de mansardă cu geam termoizolant clasic, cu 2 foi de sticlă.
VELUX_GLL_sectiune
Ferestre de mansardă eficiente energetic, pe care ţi le poţi permite

VELUX introduce această noutate ca răspuns la o creştere a cererii pentru soluţii eficiente energetic a proprietarilor de case. Economisirea energiei şi îmbunătăţirea calităţii vieţii s-au dovedit a fi doi factori principali atunci când proprietarii de case dezvăluie motivul pentru care doresc să renoveze casele lor (concluziile raportului VELUX Healthy Homes Barometer 2015).

„Costurile energetice reprezintă o preocupare majoră în rândul clienţilor noştri şi noua noastră fereastră de mansardă este un partener pe care te poţi baza în amenajarea locuinţelor călduroase şi eficiente energetic. Noua fereastră de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă este un produs al viitorului şi ne așteptăm ca această gamă să fie o zonă de creştere”, spune directorul general al VELUX România, Noemi Ritea.

Toată lumea ar trebui să aibă parte de un spaţiu călduros în timpul iernii. Cu toate acestea, un număr mare de oameni se luptă în continuare cu locuințe reci, care pierd căldură şi trebuie să poarte mai multe straturi de îmbrăcăminte pentru a le fi cald atunci când sunt acasă. De fapt, 75% din clădirile din toată Europa sunt ineficiente energetic şi mulţi proprietari caută modalităţi rapide pentru a-şi proteja casele lor împotriva iernilor reci şi a creşterii facturilor la energie. Montajul noilor modele de ferestre de mansardă eficiente energetic într-un acoperiş termoizolat corect este o modalitate foarte bună de a păstra căldura în interiorul casei tale.

Îmbunătăţirea eficienţei energetice

Chiar dacă cea mai importantă schimbare din gama de produse este fereastra de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă, VELUX a îmbunătăţit şi eficienţa energetică a ferestrei de mansardă clasice, cu geam termoizolant alcătuit din 2 foi de sticlă.

„Întregul nostru program de produse a fost optimizat pentru a ne asigura că obţineţi o eficienţă energetică îmbunătăţită, indiferent de alegerea tipului de fereastră şi a sistemului de deschidere. Fiecare are dreptul la produse de calitate, la preţuri accesibile”, spune directorul general al VELUX România, Noemi Ritea.

VELUX Healthy Homes Barometer 2015 este un studiu trans-european al percepţiei europenilor despre legăturilor dintre sănătate şi locuire.

Despre Grupul VELUX
De mai bine de 75 de ani, Grupul VELUX creează spaţii mai bune de locuit, aducând lumina naturală şi aerul proaspăt în casele oamenilor din toată lumea. Programul de produse include atât ferestre de mansardă, cât şi o gamă complexă de rulouri decorative şi parasolare, rolete exterioare, tuneluri solare, ferestre pentru acoperiş terasă, ferestre cu funcţii speciale (ieşiri pe acoperiş, ferestre pentru evacuarea fumului) şi soluţii automatizate.
Grupul VELUX are o prezenţă globală, având companii de vânzări şi fabrici în 40 de ţări, în care lucrează aproximativ 9 500 de angajaţi. Grupul VELUX este deţinut de VKR Holding, o companie cu răspundere limitată care aparţine fundaţiilor şi familiei.
Pentru mai multe informaţii, vizitaţi povestidinmansarda.ro şi velux.ro.