Meniu principal

Comunicat Securidev România – 15 iunie 2015

 

Grupul SECURIDEV devine DOM SECURITY

DOM SECURITY: acesta este noul brand adoptat de către grupul industrial specializat în sisteme de securitate cu ocazia reorganizării.
dom-security-companyGrupul industrial francez a atins în 2014 o cifră de afaceri de 150 milioane euro, reunind peste 1500 oameni şi 20 de companii din toată Europa. Specializaţi în produse de securitate şi servicii dedicate soluţiilor mecanice şi electronice de acces control, Grupul optează pentru o profundă reorganizare şi un nume nou: DOM SECURITY. Dorinţa pentru o creştere puternică stă la baza acestei schimbări majore. 

dom_map
Grupul industrial, unul dintre cel mai mare din acest sector, a decis să-şi centreze atenţia în adoptarea unui brand unic pentru majoritatea filialelor şi o reorganizare bazată pe pieţe şi zone geografice. Organizat până acum în 2 ramuri, publică generală şi profesională, a ales să adopte o structură mai apropiată de caracteristicile specifice ale clienţilor, distribuitori profesionali (magazine, producători de încuietori, producători de uşi), soluţii de integrare pentru producători şi companii ingineresti pentru securitate în cazul proiectelor de scară largă, aeroporturi, hoteluri si feroviare. Toate produsele şi serviciile vor fi împărţite în 5 zone geografice coordonate de 5 manageri zonali.

Grupul aduce o ofertă completă începând cu sistemele simple de închidere până la cele mai sofisticate soluţii de control access. Una dintre achiziţiile recente a lui Securidev, compania Omnitech Security, creează şi vinde soluţii inteligente de închidere. Software-ul de integrare al sistemului de siguranţă, sau hiperviziune, este capabil să conducă toate tipurile de dispozitive tehnice ce permit identificare individuală şi securitatea locurilor, a proprietăţilor şi oamenilor.groupes_securidev
Grupul a fost construit de-a lungul anilor prin achiziţionarea de numeroase companii, cu o puternică identitate naţională, creând nevoia de a aduce împreună forţele printr-o ofertă mai eligibilă în ceea ce priveste varietatea şi scopul geografic al clienţilor. Abandonând multe dintre specificităţile grupului, acesta optează pentru un singur brand, DOM-SECURITY – cu excepţia anumitor cazuri particulare.
Aşadar, Securidev ia numele uneia dintre subsidiarele noastre, cea mai mare din grup şi una dintre cele mai puternice prezenţe în Europa. Dom este la bază, o companie germană, fondată în Köln ( Cologne ) în 1936 ( ce explică şi numele, o referinţă la faimoasa catedrală a oraşului ), fiind achiziţionată de către Securidev în 2005.

Din punctul de vedere al situaţiei economice caracterizată de stagnarea din sectorul construcţiei şi presiunea asupra preţurilor deţinute de noii sosiţi, majoritatea din Asia, compania ce va fi cunoscută ca Dom Security de la 10 iunie 2015, se bazează pe puterea brandului, producţia calitativă europeană şi produsele de înaltă siguranţă inovative, în cucerirea de noi pieţe. Pentru aceasta, tocmai a fost achiziţionată o nouă companie producătoare din Spania, MCM. Aceasta achiziţie permite grupului să-şi întărească prezenţa în Peninsula Iberică, un proces iniţiat în 2011 prin achiziţionarea lui UCEM din Mondragon, pentru a deveni al doilea mare jucător de pe piaţa locală în sisteme de închidere.

Sursa: Securidev România