Meniu principal

Comunicat Pinum Doors & Windows – 6 iulie 2015

Pinum Doors & Windows, are un nou parteneriat din 2015 cu Barausse, Italia

Compania Pinum Doors & Windows, unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa locală de uşi, ferestre şi parchet, anunţă un nou parteneriat cu un tradiţional producător de uşi Italian, Barausse.

“Ne-am propus sムne extindem şi să completăm gama produselor de lux, motiv pentru care am ales sムîncepem acest parteneriat. Barausse, la fel ca Pinum Doors & Windows, membru al grupului Nusco, este un producăƒtor cu mulţ›i ani de experienţăƒ, care pune mare accent atât pe aspect, cât şi pe calitate.

Uşile Barausse, 100% produse în Italia, sunt fabricate după ultimele tehnologii, eleganţa şi rafinamentul fiind doar două dintre cuvintele care descriu perfect aspectul acestor uşi.

Un alt motiv al începerii acestei colaborări, a fost faptul că, pe lângă modelele de uşi cu dimensiuni standard, avem posibilitatea de a veni în ajutorul clienţilor cu uşi de dimensiuni atipice din punct de vedere al înălţimii, acestea putând să atingă până la 3m înălţime.” a declarat Francesco Curcio, Director General

Pentru mai multe informaţii, vă invităm in Showroomul nostru din Bucureşti, Şos. Pipera, Nr.48, Sector 2.

Parte a grupului italian Nusco cu tradiţie de peste 40 de ani în prelucrarea lemnului, Pinum Doors & Windows, este unul dintre cei mai importanti producători de uşi şi ferestre din România, având o prezenţă de 23 ani pe piaţa locală. Pinum Doors & Windows oferă produse la standarde înalte de calitate, cu un design ambiental modern şi le personalizează în funcţie de nevoile clienţilor.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.pinum.ro.