Meniu principal

Comunicat INKEMA – 25 martie 2015

Compania Inkema România organizează joi, pe data de 26 martie, în incinta Romexpo (pavilionul F), o prezentare specială a produselor şi soluţiilor pe care le promovează începând cu anul 2010 în România. Producătorul spaniol, cu o experienţă de peste 25 de ani în domeniul închiderilor industriale şi a sistemelor de andocare, va instala în cadrul pavilionului cu o suprafaţă de aproximativ 800 mp, 15 sisteme complexe, care vor fi funcţionale pe întreaga durată a evenimentului.
inkema-1Specialiştii Inkema de la sediul central din Barcelona şi unitatea de producţie din Timişoara vor oferi proiectanţilor şi arhitecţilor specializaţi în domeniul proiectelor industriale detalii tehnice despre produsele Inkema care răspund cu succes celor mai provocatoare cerinţe din domeniul construcţiilor speciale. De asemenea, vor fi prezentate cele mai noi produse din oferta şi inovaţiile lansate recent în cadrul expoziţiei R+T din Stuttgart, printre care se numără mai multe tipuri de sisteme (de ghidare automată cu reţinerea camionului, de detecţie autovhicule, de andocare frigorifice), uşi rapide (autoreparabile, de aluminiu) etc.

Evenimentul de pe 26 martie face parte dintr-o serie de trei prezentări de tip maraton pe care Inkema le realizează în intervalul 24 – 26 martie a.c., în incinta Romexpo, fiecare dintre acestea având o structură distinctă. Astfel, pe 24 martie, va avea loc o sesiune specială de instruire pentru montaj, participanţilor fiindu-le acordat la final un certificat de montator acreditat Inkema, iar ziua de 25 martie va fi rezervată pregătirii specializate în vânzări. Prezentarea de pe 26 martie, dedicată specialiştilor din domeniu, va începe la ora 10.00 şi va cuprinde pe lângă o sesiune informativă şi ample demonstraţii tehnice, participanţilor punându-li-se la dispoziţie şi documentaţie de specialitate.

Soluţiile complete Inkema sunt dezvoltate în parteneriat cu ingineri proiectanţi, motiv pentru care sunt însoţite de fiecare dată la comercializare de detalii tehnice de proiectare Autocad. Principalele categorii comercializate reprezinta soluţii complete pentru eficientizarea încărcării şi descărcării de mărfuri, precum şi pentru gestionarea căilor de acces cu ajutorul închiderilor industriale pentru orice tip de depozit, precum module de încărcare, mese de ridicare, rampe, pasarele, burdufuri, tuneluri, lifturi, multiple tipuri de uşi (rapide, antifoc, industriale), accesorii etc.

inkema

Compania, Inkema Sistemas s-a specializat în oferirea de soluţii integrate prin proiectarea, producţia, instalarea şi acordarea de garanţie pentru toate produsele oferite. Totodată, a oferit mereu servicii personalizate, axându-se permanent pe inovaţie, prin dezvoltarea continua de produse noi.

Inkema Sistemas îşi comercializează produsele în aproximativ 72 de ţări, de pe 7 continente, iar în România deţine un depozit şi o unitate de producţie la Timişoara, în cadrul căreia realizează mai multe tipuri de produse, precum rampe de egalizare, tuneluri etc. De la centrul logistic autohton, efectuează livrări în mai multe state, precum Croaţia, Grecia, Rusia, Bulgaria, Ucraina, Polonia, Austria etc. În 2014, reprezentanţa autohtonă a înregistrat o majorare de aproximativ 30% a cifrei de afaceri, iar pentru anul curent managerii acesteia preconizează menţinerea acestei tendinţe de crestere.