Meniu principal

Comunicat Häfele România – 9 martie 2017

Häfele schimbă cheia tradiţională, metalică într-una fiabilă, digitală pentru accesul în industria hotelieră

Häfele, lider în domeniul producţiei şi comercializării de accesorii şi feronerie pentru mobilier, precum şi sisteme electronice de control al accesului, îmbunătăţește managementul camerelor de hotel prin accesul securizat Dialock, printr-un parteneriat cu Interel, furnizor specializat în sisteme de manangement în reţea. Astfel, oaspeţii unui hotel îşi vor putea folosi smartphone-ul ca pe o cheie, cu ajutorul unei aplicaţii.

„Ne dorim ca prin aceste inovaţii sa preîntâmpinăm nevoile clienţilor noştri cu produse noi și sisteme ce contribuie la îmbunătăţirea stilului lor de viaţă aflat într-o continuă schimbare. Graţie parteneriatului cu Interel, tehnologia Dialock propune hotelierilor o aplicaţie cu numeroase avantaje şi beneficii, care reduce investiţia şi costurile de operare, sporește confortul clienţilor, dar şi maximizează condiţiile de securitate, o cerinţă tot mai des întâlnită în piaţă şi care pentru România va însemna alinierea la standardele internaţionale”, a declarat Rodica Popescu, Managing Director Häfele România.

Hafele_Dialock _2
Cooperarea dintre Häfele și Interel aduce noi perspective în automatizarea activităţii din hoteluri, iar Dialock oferă o gestionare simplă şi coordonată a drepturilor de acces ale oaspeţilor, angajaţilor sau personalului din exterior cu un consum redus de energie şi respectarea celor mai exigente norme de securitate.
Tradiţionala cheie metalică devine astfel, o cheie fiabilă, digitală ce permite utilizatorilor de smartphone să acceseze diverse servicii prin intermediul unei aplicaţii disponibile pe telefoanele mobile şi tablete. De la rezervarea camerei de hotel, cazarea, accesul în zona SPA sau în restaurant, până la efectuarea plăţilor, toate acestea pot fi realizate printr-o simplă atingere a smartphone-ului, acesta devenind o cheie sigură şi multifuncţională datorită tehnologiei Bluetooth.
Inovaţia Dialock reinventează industria hotelieră printr-o experienţă simplă, practică şi digitală ce aduce îmbunătăţiri atât în desfășurarea activităţii zilnice, cât şi în satisfacţia utilizatorilor. De asemenea, sistemul poate fi adaptat individual, în funcţie de necesităţi folosind programe personalizate şi, de asemenea, poate fi integrat în sistemele electronice, inclusiv în cele deja existente.
Hafele_Dialock_1

Despre Häfele
Häfele este o companie internaţională, condusă de membrii celei de-a treia generaţii a familiilor Häfele şi Thierer, cu sediul în Nagold, Germania. A fost fondată în 1923, iar în prezent serveşte industriei accesoriilor pentru mobilă, feroneriei arhitecturale şi a sistemelor electronice de control a accesului. Printre clienţii săi se numără cei din industria mobilei, producătorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecţi şi designeri din peste 150 de țări din întreaga lume. Häfele dezvoltă şi produce accesorii de feronerie şi sisteme electronice de control al accesului în 6 fabrici în Germania şi Ungaria. În exerciţiul financiar 2015, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,3 miliarde de euro, având peste 7.100 de angajaţi în 37 de filiale, şi numeroase reprezentanţe în întreaga lume.
Häfele România este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. Înfiinţată în octombrie 2009, cu sediul în Timişoara şi un punct de lucru în Bucureşti, vine în întâmpinarea producătorilor de mobilă, revânzătorilor de feronerie şi accesorii pentru mobilă, designerilor şi arhitecţilor prin soluţiile şi produsele inovatoare.