Meniu principal

Comunicat GEZE România – 8 noiembrie 2016

GEZE România, Bucureşti

Sistemele GEZE integrate în cel mai nou centru comercial bucureştean, Veranda Mall

GEZE România, liderul local în sisteme premium de acţionare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, este prezent în cel mai nou proiect comercial din Bucureşti – Veranda Mall – prin sisteme de admisie a aerului proaspăt, uşi glisante automate pentru căi de evacuare şi soluţii de desfumare adaptate special traficului intens al centrelor comerciale. 

”În această perioadă ne concentrăm pe livrarea de soluţii integrate şi adaptate pentru proiecte noi precum clădiri premium de birouri, reţele de hypermarket-uri sau centre comerciale, iar Veranda Mall răspunde acestei direcţii de dezvoltare. Astfel, am urmărit dotarea mall-ului cu tehnologii moderne precum sisteme de desfumare şi admisie de aer proaspăt, uşi glisante automate care să se integreze în designul elegant şi discret al proiectului, dar mai ales să corespundă cu standardele de control şi siguranţă, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

Specialiştii GEZE au implementat pentru siguranţa şi confortul clienţilor care trec pragul centrului comercial sisteme de admisie a aerului proaspăt: uşi în două canaturi cu motoare GEZE K600 T, contraplăci electromagnetice şi centrale THZ, precum şi uşi în două canaturi cu amortizoare GEZE TS 5000 ISM. Astfel se asigură deschiderea automată a uşilor şi menţinerea în poziţie a acestoraîn caz de incendiu, dar şi evacuarea fumului din zonele incendiate.
Protecţia preventivă împotriva incendiilor este asigurată de soluţiile de închidere a uşilor ce au la bază amortizoarele hidraulice GEZE TS 5000 ISM. Acestea sunt admise pentru uşi antifoc şi antifum cu două canaturi şi permit un control secvenţial al închiderii uşilor, canatul activ fiind menţinut deschis „în aşteptare”, până la închiderea celui pasiv.
Pentru căile de acces din parcarea centrului comercial s-au utilizat uşile glisante liniare GEZE ECdrive, o soluţie fiabilă ce integrează tehnologie și software de ultimă generaţie, necesară pentru numeroase cicluri de acţionare şi rezistenţă la uzură. Materialele de înaltă calitate şi echipamentul de comandă modern garantează performanţe înalte ale produsului şi fiabilitate în cele mai mici detalii.

geze_evacuare_veranda_mallVentilarea corectă a centrului comercial se realizează prin sistemele de acţionare cu piston GEZE E 250 NT în variantă compactă. Acestea au un domeniu mare de aplicare pentru deschiderea directă a ferestrelor şi o forţă de tracţiune şi presiune de 750 N. În ceea ce priveşte evacuarea fumului şi gazelor fierbinţi, instalaţiile GEZE RWA 100NT sunt o soluţie completă ce au în componenţă un sistem de acţionare electrică cu piston E250NT, montat pe profilul ramei şi un set de console mecanice cu zăvorâre. 

Despre GEZE
Înființată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acţionare a uşilor şi ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă. 
În prezent, grupul deţine 28 de subsidiare la nivel mondial şi peste 2.700 de angajaţi. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcţionând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de peste 3 milioane de euro. GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate – batante, glisante și rotative, amortizoare, construcţii din sticlă, instalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranţă, precum şi sisteme de ferestre şi de ventilare. 

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro