Meniu principal

Comunicat GEZE România – 19 aprilie 2017

Bucureşti, 19 aprilie 2017

Sistemele GEZE de acţionare a uşilor, prezente în cel mai recent proiect comercial – Shopping City Piatra Neamţ

GEZE România, subsidiara locală a producătorului german de sisteme premium de acţionare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, a furnizat în cel mai recent proiect comercial – Shopping City Piatra Neamţ – uşi glisante automate telescopice Slimdrive SLT, adaptate şi construite conform traficului şi construcţiei căilor de evacuare specifice centrelor comerciale. Proiectul beneficiază şi de uşi glisante GEZE Ecdrive, amortizoare TS 5000 şi TS 4000, dar şi de elemente pentru partiţiile din sticlă GEZE Patch Fittings.

”Galeriile comerciale de pe piaţa locală se află într-o continuă ascensiune, iar GEZE vine în întâmpinarea acestui trend prin produse adaptate celor mai diverse cerinţe de utilitate pentru diversitatea clădirilor. Pentru Shopping City Piatra Neamţ am urmărit să răspundem nevoilor de utilizare folosind sisteme de uşi glisante şi amortizoare care să ofere confort şi siguranţă, dar şi un design modern”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.
Cu un aspect elegant şi contemporan, uşile glisante devin parte principală în proiectele arhitecturale datorită spaţiului redus ocupat, dar şi eficienţei funcţionale. Cu o înălţime de 7 centrimetri, versiunea din seria de acţionări GEZE Slimdrive oferă posibilităţi variate de montaj şi adaptabilitate în orice tip de arhitectură a clădirii. De asemenea, sistemele GEZE Ecdrive reprezintă atât o soluţie rentabilă din punct de vedere economic, cât şi o alegere foarte fiabilă sub aspectul funcţionalităţii.
nepi_shopping-city-piatra-neamt-1Uşile glisante automate telescopice din gama premium GEZE Slimdrive SLT furnizează o acţionare performantă, dar şi o adaptabilitate perfectă chiar şi în cele mai înguste faţade de sticlă, oferind un gol de trecere mai mare comparativ cu o uşă glisantă standard, în timp ce foile mobile cu cadru subţire şi elementele laterale asigură un aspect luminos şi transparent.
Cu tehnologie şi software de ultimă generaţie, uşile glisante liniare GEZE Ecdrive reprezintă o soluţie cu un raport preţ – calitate excelentă pentru proiectele arhitecturale cu trafic intens. Sistemul GEZE Ecdrive poate fi oferit şi în varianta FR, fiind destinat în special echipării căilor de evacuare datorită acţionării redundante şi tehnologiei cu două motoare.
Amortizoarele hidraulice cu montare pe suprafaţă oferă multiple posibilităţi de reglare individuale pentru uşile glisante, asigurând un control eficient şi sigur. Modelele din seria TS 4000 sunt admise pentru montarea la uşile antifoc şi antifum cu două canaturi, oferind un control secvenţial hidraulic integrat al închiderii şi un sistem electric de blocare în poziţie deschis. De asemenea, asigură protecţie împotriva deteriorării deliberate şi o succesiune corectă a închiderii ambelor canaturi. TS 5000, destinat uşilor cu un singur canat, asigură o aliniere clară, zăvorâre hidraulică, dar şi o viteză de închidere reglabilă. Pe lângă acestea, prezintă un limitator de deschidere integrat, precum şi un indicator al forţei de închidere.
Soluţiile GEZE Patch Fittings, asigură transparenţa şi design-ul necesare proiectelor comerciale printr-un sistem complet din sticlă, fără rame, cu feronerie integrată, oferind libertate deplină de configurare, dar şi o estetică unitară.
GEZE România a mai furnizat sisteme de uşi automate și altor centre comerciale: ParkLake Shopping Center, Veranda Mall, Sun Plaza, Bucureşti Mall, Jolie Ville.

Despre GEZE
Înfiinţată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acţionare a uşilor și ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă.
În prezent, grupul deţine 28 de subsidiare la nivel mondial şi peste 2.700 de angajaţi. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcţionând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de peste 3 milioane de euro. GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate – batante, glisante şi rotative, amortizoare, construcţii din sticlă, instalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranţă, precum şi sisteme de ferestre şi de ventilare.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro

 

Sursa foto: New Europe Property Investments