Meniu principal

Comunicat Euro-Wood – 23 februarie 2016

 

Compania Euro-Wood aduce pe piaţa românească ultimele noutăţi în domeniul accesoriilor pentru tâmplaria din lemn

Asemeni târgurilor de prestigiu din marile capitale europene, compania ieşeană Euro-Wood anticipează nevoile clienţilor şi partenerilor săi, prin promovarea şi comercializarea celor mai noi tendinţe în materie de accesorii şi soluţii constructive necesare producţiei tâmplăriei din lemn stratificat. O atenţie deosebită este acordată şi sistemului lemn-aluminiu, must have-ul următorilor  ani.

În fiecare an Euro-Wood SRL oferă clienţilor săi noutăţile din domeniu producţiei de tâmplărie, astfel încât antreprenorii să poată beneficia de cele mai avansate tehnologii de prelucrare şi accesorizare, punând accentul pe materiale ecologice şi durabile.

Prin investiţiile realizate în spaţiile de prezentare, traininguri anuale şi pregătirea resursei umane,  Euro-Wood şi-a consolidat poziţia pe piaţa locală de partener ce oferă cele mai bune soluţii pentru tâmplăria din lemn, cu un serviciu prompt si calitativ.

„Calitatea produselor, serviciile rapide şi competitive, reprezintă valori fundamentale pentru consolidarea şi dezvoltarea poziţiei noastre pe piaţă. Suntem ghidaţi permanent de principiul: clientul este pe primul loc”, afirmă reprezentanţii companiei Euro-Wood.

euro_wood-logo

Produsele comercializate de Euro-Wood  conferă spaţiului nu doar confort şi funcţionalitate, ci şi o estetică aparte, prin designul minimalist, având capacitatea de a transforma o simplă fereastră într-un element de decor.

Sistemele inovative de placare şi etanşeizare  au fost prezentate recent şi în cadrul „Windows Fashion 2015”, un eveniment găzduit de Euro-Wood, în colaborare cu firmele italiene AGB si Olimpia, destinat producătorilor de tâmplărie din lemn din zona Moldovei.
Participanţii la acest eveniment au apreciat perfecţiunea finisajului binalelor datorat calităţii superioare ale produselor Adler folosite. „Organizăm evenimente de acest gen în fiecare an, în parteneriat cu furnizorii noştri externi, pentru prezentarea celor mai noi tehnici de lucru şi a produselor de top folosite în producţia tâmplăriei din lemn stratificat”, a declarat managerul firmei.

Totodată, compania oferă o gamă diversificată de produse de feronerie, lacuri şi vopsele, garnituri şi profile din aluminiu, produse de finisare a lemnului, sisteme de culisare şi utilaje destinate prelucrării lemnului, beneficiind de avantajul unor preţuri competitive, conferite de statutul de importator direct.

 

SC EURO-WOOD SRL este o companie românească  cu sediul social şi punct de lucru în judeţul Iaşi, oraşul Podu Iloaiei, str. Budai, nr. 125 A.
www.euro-wood.ro