Meniu principal

Comunicat Barrier – 18 decembrie 2014

logo

Barrier, liderul de piaţă în producţia de tâmplărie termoizolantă din PVC, a lansat recent o nouă divizie. 750.000 de euro au fost investiţi pentru a demara producţia uşilor pentru garaj, proces care vine în completarea portofoliului existent de produse destinate închiderilor pentru construcţii civile şi industriale. 

Capacitatea de producţie de care dispune noua divizie a companiei producătoare Barrier este de 5.000 de uşi şi 10.000 de rulouri anual.

Dezvoltarea liniei de producţie a uşilor de garaj a venit ca un pas firesc în completarea portofoliului nostru de produse, cât şi pentru consolidarea brand-ului Barrier. Pentru anul 2015, estimăm că vom produce circa 3.000 de uşi şi 5.000 de rulouri. Toate aceste categorii de produse pe care le dezvoltăm sunt atent proiectate pentru a satisface cerinţele utilizatorilor din categoria premium şi lux, de aceea vor fi executate folosind materiale şi componente de cea mai bună calitate şi linii de producţie la cel mai înalt nivel tehnologic existent în România. În acelaşi timp, avem în vedere şi realizarea de produse personalizate, unicat, dar şi timpi de livrare foarte mici, plus servicii suplimentare asociate noilor pachete de produse Barrier”, a spus Adrian Gârmacea, directorul general al companiei producătoare Barrier.

barrier1Linia de producţie va oferi următoarele sisteme de închidere şi protecţie pentru ferestre, cât şi pentru căile de acces pentru vehicule sau pentru cele pietonale: uşi secţionale pentru garaje individuale; uşi secţionale pentru utilizare comercială, clădiri publice sau alte căi de circulaţie de uz intensiv; uşi secţionale industriale, cu configuraţii şi alcătuire specială, de dimensiuni mari sau regim de lucru greu; rulouri exterioare pentru ferestre , cu casetă aplicată sau suprapusă pe fereastră; uşi tip rulou pentru garaje individuale; uşi tip rulou pentru utilizări comerciale sau industriale; obloane pentru ferestre; automatizări pentru toate categoriile de produse; automatizări pentru căi de acces complementare celor montate direct pe uşi sau rulouri, precum : automatizările pentru porţi de incintă, barierele de circulaţie auto, sistemele de control acces etc.
barrier2

Despre Barrier

Brandul Barrier este produs de către compania Electric Plus din Bacău, primul atelier de producţie fiind înfiinţat în anul 2003. În prezent, produsele Barrier sunt fabricate în cel mai modern centru de producţie din ţară, în care lucrează 400 de persoane şi care are o capacitate de 700 de ferestre/zi.  Produsele Barrier sunt disponibile atât pe piaţa din România, cât şi în Italia, Franţa, Belgia sau Germania.