Meniu principal

Comunicat Alukönigstahl România – 31 martie 2016

 

Alukönigstahl România: Schüco lansează o companie care se va ocupa exclusiv de soluţii arhitecturale inovative din PVC

 

Aluköenigstahl România a anunţat lansarea în cadrul Expoziţiei Internaţionale pentru ferestre, uşi şi faţade de la Nurenberg – Fensterbau Frontale 2016 – a companiei Schüco Polymer Technologies KG, deţinută 100% de Schüco. Compania îşi propune să aduca pe piaţă – sub brandul Schüco – soluţii avangardiste pentru ferestre, uşi şi uşi glisante din PVC.

Cu ocazia lansării, compania a prezentat noul sistem TWIN, o noua soluţie arhitecturală din PVC pentru ferestre şi uşi, caracterizat mai ales prin prelucrare simplă, eficientă şi flexibilă. Din punct de vedere tehnic, construcţia profilului cu adâncime de 82 mm convinge prin simplitate şi flexibilitate. O tehnologie inovatoare pentru garnituri şi un sortiment bogat de profile de montaj şi de cuplare sunt argumente importante pentru prelucrători. Cerinţele privind eficientă energetică sunt realizate prin izolare termică ridicată, care, la solicitarea clientului se poate aduce până la nivel de casă pasivă. Sistemul punctează şi pentru design: se poate combina cu finisajul metalic exclusivist al suprafeţelor Schüco AutomotiveFinish.
Stand_FENSTERBAU_FRONTALE_2016La expoziţie, compania a prezentat şi alte produse noi: Schüco Vento Plus noul sistem de ventilare, care completează gama de soluţii de ventilaţie descentralizată, Schüco VarioTec Air, inovativa feronerie pentru ventilaţie, care măresşe familia Schüco VarioTec, Light Silver, Deep Bronze şi Metallic Black, care îmbogăţesc paleta de culori Schüco AutomotiveFinish. În plus, compania pune la bătaie noi soluţii în ceea ce priveşte accesoriile, gama de înfoliere, maşini şi utilaje, programe de calcul şi studii, toate argumente pentru a susţine grija constantă pentru inovaţie.

Despre AAB Team Alliance SRL
Despre Alukönigstahl România

Compania Alukönigstahl a semnat contractul prin care reprezenta marca Schüco în SE Europei în 1958. În prezent, concernul austriac Alukönigstahl este prezent în 9 tări sud-est europene. Din 1995 s-a înfiinţat filiala din România, cu sediul şi depozitul central în Bucureşti şi un birou tehnico-comercial în Cluj.
Alukönigstahl asigură partenerilor săi locali o largă gamă de produse şi servicii: sisteme de profile Schüco din PVC şi aluminiu pentru ferestre şi uşi; sisteme de profile din oţel Jansen pentru ferestre şi uşi, pereţi cortină şi luminatoare; documentaţie tehnică completă pentru producerea tâmplariei; consultanta pentru alegerea soluţiei optime din punct de vedere tehnic şi financiar pentru un proiect.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul companiei: www.alukönigstahl.ro