Meniu principal

Comunicat 29 mai 2017 – GEZE România

29 mai 2017, Bucuresti

GEZE echipează Prima Shops Oradea cu cele mai avansate sisteme de uşi glisante antiefracţie

GEZE România, liderul în sisteme premium de acţionare a uşilor, a ferestrelor şi a tehnologiei de siguranţă, a echipat cea mai recentă galerie comercială – Prima Shops Oradea – cu uşi glisante Slimdrive SL RC2 cu clasă antiefracţie RC2, performante şi cu design minimalist, construite şi adaptate traficului specific centrelor comerciale.
”Propunerea consultanţilor noştri pentru acest sistem de uşi vine ca răspuns la noile cerinţe pentru soluţii profesioniste, integrate, cu performanţe tehnice, dar şi estetice. Uşile GEZE Slimdrive SL RC2 livrate pentru Prima Shops Oradea sunt special concepute şi recomandate pentru acest tip de proiect, fiind cele mai avansate sisteme de uşi glisante din portofoliul nostru. Acest tip de produse denotă preocuparea beneficiarului pentru soluţii de calitate şi ne bucurăm că Prima Shops Oradea beneficiază de cele mai noi tehnologii”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

Cu un aspect elegant şi modern, uşile glisante devin o parte principală în proiectele arhitecturale contemporane datorită eficienţei funcţionale şi a spaţiului redus ocupat. În plus, utilizarea sticlei în realizarea acestora permite accesul luminii naturale şi îndeplinirea criteriilor optice, des întâlnite în centrele comerciale. Versiunea din seria de acţionări ale gamei Slimdrive se remarcă prin înălţimea de construcție de numai 7 centimetri, ce oferă posibilităţi de aplicare variate, dar şi o adaptabilitate în orice tip de arhitectură a clădirii.
GEZE_Prima_Shops_OradeaSistemul automat de uşi glisante Slimdrive SL cu clasă antiefracţie RC2, cât şi versiunea SL-FR RC2, utilizată pentru căile de evacuare şși salvare, devin un impediment important pentru infractori. Acestea au fost special dezvoltate pentru a oferi un plus de confort intrărilor în clădiri, dar mai ales pentru a îndeplini cu succes cerinţele sporite de siguranţă. Acestea au fost evaluate conform clasei de rezistenţă RC2, fiind astfel recunoscute pentru clasificarea antiefracţie admisă la nivel european sub numele de RC2. Acest lucru înseamnă că pot rezista încercărilor de a fi deschise cu ajutorul diverselor instrumente şi, de asemenea, pot suporta sarcini statice şi dinamice. Iar companiile de securitate pot câştiga mai mult timp pentru a reacţiona la astfel de incidente.

Uşile glisante RC2 sunt utilizate în special în bănci, farmacii, magazinele de bijuterii, staţiile de benzină, dar şi în clădirile de IT.

GEZE România a mai furnizat sisteme de uşi automate şi altor centre comerciale, dintre care amintim: ParkLake Shopping Center, Veranda Mall, Palas Mall Iaşi, Iulius Mall Timișoara, Coresi Mall Braşov sau Maritimo Constanţa.
Despre GEZE
Înfiinţată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acţionare a uşilor și ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă.
În prezent, grupul deţine 28 de subsidiare la nivel mondial şi peste 2.700 de angajaţi. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcţionând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de peste 3 milioane de euro. GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate – batante, glisante şi rotative, amortizoare, construcţii din sticlă, instalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranţă, precum şi sisteme de ferestre şi de ventilare.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro