Meniu principal

CISA Polaris, bara antipanică cu sistem de iluminare de urgență cu LED-uri

bara_antipanica_LED_cisa_polaris

De multe ori poate fi dificilă găsirea ieșirii de urgență într-o clădire în care din, din cauza fumului, vizibilitatea este scăzută.

CISA Polaris este noul model de bară antipanică de la CISA dotata cu un sistem cu LED-uri care poate fi combinat cu mânerele CISA eFAST și FAST touch și care se poate  fi conecta la o baterie electrică. De asemenea se poate conecta la o alarmă de fum sau la un sistem de detectare și poate fi activat atunci când cade curentul, facilitând ieșirea din spațiile întunecate sau unde luminozitatea este obstrucționată de fum.

cisa_polaris_bara_antipanica

♦ Pentru utilizatorii finali
Cu CISA Polaris, ieșirile de urgență sunt rapide și ușor de găsit datorită luminile de pe bara orizontală. Luminile ajută de asemenea la identificarea căilor de evacuare într-o zonă plină de fum mediu. Utilizatorii pot vedea de la o distanță semnul că ușă se poate deschide si că LED-urile sunt amplasate pe bară.

♦ Pentru montatori
Instalarea este foarte ușoară: se gliseaza bara și se introduce banda LED care este pre-instalată pe suportul său special. Se înlocuiește bara existentă cu bara din kit tăiată la lungimea dorită. Apoi se conecteaza sistemul la sursa de alimentare prevăzută cu baterii.

♦ Pentru designeri și arhitecți
CISA Polaris este montată în interiorul dispozitivului de ieșire anti-panică și nu modifică aspectul ușii. CISA Polaris este disponibil în mai multe finisaje.

 

Detalii complete, catalog tehnic si instructiuni de montaj, pe pagina specială CISA Polaris click aici.