Meniu principal

Cine şi ce mai angajează – octombrie 2014

joburi

O trecere în revistă a anunţurilor de pe eJobs şi BestJobs, anunţuri rezultate după căutare la nivel naţional folosind cuvintele cheie uşi şi feronerie:

ejobs

Triton angajează consultant tehnic pentru Constanţa şi reprezentant tehnic vânzari pentru Brăila şi Galaţi iar MCA caută specialist marketing. BFT International Trading angajează montator uşi de garaj, Madera caută montator uşi de interior pentru Cluj în timp ce Expert Service 7/24 angajează montator/confecţioner tâmplarie aluminiu/PVC.
Un post pentru tehnician electronică este disponibil la Bit WinDoors iar Vertical Design caută assistent manager.

logo_best-jobs

Schachermayer caută prin firma de recrutare Mentor’s o persoană pentru postul Senior Sales Representative pentru Cluj iar Alumil are disponibil un post de specialist marketing şi unul de reprezentant vânzări pentru Bucureşti. Firma de recrutare Psihoselect angajează pentru un client nespecificat reprezentant vânzări ( zona Bucureşti ) pentru porţi şi uşi de garaj.
Nicholas  Renov din Bolintin-Deal (GR) are disponibile posturi pentru montatori uşi de interior/exterior apartamente în Anglia, durata contractul fiind de 3 luni. Un post de inginer vânzari este disponibil la firma Rolorand Imp Exp din Cluj, obiectul de activitate al companiei fiind comercializarea de uşi secţionale şi de garaj, rampe de egalizare, uşi metalice şi uşi antifoc.

În concluzie, puţine posturi disponibile, doar 3 oraşe din provincie în care se mai „întâmplă” câte ceva şi destul de mulţi aplicanţi; pe ansamblu o imagine nu tocmai favorabilă despre acest segment de piaţă mai ales că, în această perioadă a anului, ar trebui să fie cu mult mai dinamică activitatea din construcţii.