Meniu principal

Cifre de vânzări surprinzătoare din Austria

piata_usilor_garaj_vs_cilindri_austria

În publicaţiile de specialitate sau în rapoartele anuale ale marilor companii sunt publicate extrem de putine cifre ale vânzărilor sau date reale despre anumite pieţe. Sunt publicate date generale, cifre globale care, de cele mai multe ori, nu permit conturarea unor imagini clare. Există totuşi studii care se fac periodic însă preţul prohibitiv, de câteva mii de euro, fac ca aceste date să nu circule liber pe piaţă.

O excepţie la nivel european este Austria, o ţară în care se mai publică, din când în când, părţi ale unor astfel de studii, de multe ori datele oferite constituind o adevărată surpriză.

Prezentăm astăzi două astfel de cifre:

  • în 2016, piaţa uşilor de garaj şi a uşilor industriale a fost în Austria de 108,2 milioane de euro
  • piaţa cilindrilor clasici şi a cilindrilor de securitate, în acelaşi an, 2016 s-a ridicat la 46,8 milioane de euro

Dacă avem în vedere că uşile de garaj au reprezentat 56,5 milioane de euro, uşile industriale ( inclusiv cele rapide ) au avut o valoare de 51,7 milioane de euro, se poate spune că cilindri clasici şi cilindri de securitate sunt pe aceeaşi treaptă de importanţă din punct de vedere al valorii segmentelor de piaţă!
Mai mult, valoarea pieţei cilindrilor din Austria este de aproximativ 4 ori mai mare decât cea a uşilor automate ( uşi glisante pietonale şi uşi rotative ).

 

Sursa informatii: www.branchenradar.com