Meniu principal

Noul catalog online cu firmele din domeniu şi tombola „Despre uşi”

harta-usi-romania

Este unul dintre cele mai importante proiecte Despre uşi, proiect care va fi implementat în anul 2016, acest catalog urmând să umple golul informaţional existent în acest moment pe piaţa de profil.
În domeniul uşilor, feroneriei şi sistemelor de acces activează peste 1.400 de companii, cele mai multe fiind extrem de puţin cunoscute, aria de acoperire a acestor firme fiind locală sau cel mult regională.
Totodată acest catalog poate reprezinta şi răspuns măcar parţial la solicitările zilnice pe care primim pe e-mail privind recomandarea de producători, furnizori sau anumite modele de uşi ori diverse feronerii.

Cel mai complet catalog on-line, actualizat, cu firmele care activează în acest domeniu al uşilor, feroneriei şi sistemelor de acces din România

Chiar din această perioadă, harta interactivă este deja operaţională în varianta Beta, iar în următoarele săptămani vor fi implementate facilităţi suplimentare, firmele înscrise beneficiind de o pagină specială, cu toate datele de contact, însoţite de o galerie foto de produse şi lucrări de portofoliu.

Taxa de înscriere este de doar 0,5 euro/lună

Am introdus  o taxă modică de 6 euro/an, adică 0,5 euro/lună care nu acoperă decât parţial cheltuielile logistice legate de dezvoltarea softurilor şi completarea bazei de date, achitarea ei fiind pe de-o parte, doar o dovadă minimală de susţinere şi apreciere a acestui nou proiect Despre Uşi dar constituie şi obţinerea unui preţ extrem de scăzut pentru serviciile oferite.

… pentru firmele înscrise am pregătit o surpriză:

O tombolă al cărui Premiu Special este o tabletă Lenovo şi încă două premii constând în Pachete de Servicii Premium de promovare pe site-ul „Despre uşi”
lenovo_A 7600-H

Promoţia şi campania de înscriere a firmelor se desfăşoară în două etape, până pe 31 ianuarie 2015.

  • Pe 6 ianuarie va fi prima extragere al cărui premiu va fi un Pachet de servicii Premium,  la extragere participând firmele care se înscriu până pe 31 decembrie.
  • Pe 4 februarie va fi a doua extragere al cărui premiu va fi un Pachet de Servicii Premium, la extragere participând firmele care se înscriu doar în luna ianuarie 2016.
  • Tot pe 4 februarie va fi tombola la care participă toate firmele înscrise în catalog Despre uşi şi al cărui Premiu Special este o tabletă Lenovo model A-7600-H.

Alte detalii campanie

Pachetul de Servicii Premium „Despre uşi” poate fi consultat aici.
Tableta Lenovo are următoarele caracteristici: model A 7600-H, procesor Quad-Core MTK 8382 1.30GHz, ecran de 10″, IPS, Multi-Touch, 1GB RAM, 16GB, Wi-Fi, 3G, Bluetooth
Formularul pentru înregistrarea firmelor este disponibil aici.

 

Pentru orice alte detalii suplimentare, adresa de e-mail office@despreusi.ro este la dispozitia Dvs.