Meniu principal

Cei de la Apple au o problemă cu uşile

Designerii magazinelor Apple au adoptat pentru majoritatea faţadelor cam acelaşi model: doar din sticlă, cu două uşi înalte  şi o copertină tot din sticlă, cu prindere doar pe o singură latură … Totul este strălucitor, simplu şi de efect.

Din păcate, la unul din magazine, firma care a executat faţada nu şi-a făcut treaba; uşa nu a fost dimensionată şi montată corespunzător, a ieşit din pivotul superior şi a căzul peste un trecător, acest lucru petrecându-se la sfârşitul anului trecut, în SUA.

Cele două fotografii din prima imagine au fost făcute imediat după incident de către un client Apple, Fames Devine … binenţeles pozele fiind realizate cu cel mai nou model de iPhone 🙂

Este un incident neplăcut pentru Apple, rezolvat cel mai probabil ( după spitalizarea trecătorului ghinionist ) cu despăgubiri substanţiale.

Până la acest incident, cei de la Apple se obişnuiseră doar cu spargerile nocturne ale uşilor de către hoţii de telefoane, cea mai simpla metodă de spargere fiind intrarea direct în uşă cu maşina.