Meniu principal

Câştigătorii concursului CAME România – ”4 zile de poveste în Italia”

came_concurs_2018

Reprezentanţii a zece companii merg în vizită la producătorul CAME în Italia

Pe data de 2 februarie a avut loc evenimentul Aluterm – CAME şi extragerea concursului ”4 zile de poveste în Italia”, organizate de Aluterm Group în parteneriat cu producătorul CAME.

Au fost aleşi câştigătorii ce vor avea parte de experienţa vizitei în Italia. Reprezentanţii companiilor câştigătoare, ( companii care distribuie şi montează produselele CAME în România) vor merge să viziteze locul unde sunt fabricate automatizările (de porţi, barierele, turnicheții), sediul central al producătorului, dar şi câteva destinaţii speciale din Italia: Veneţia şi insulele Murano şi Burano, podgoriile din regiunea Soave, Vicenza.
Câştigătorii consursului vor avea parte de experienţe inedite: curse de karting, degustări de Prosecco și Grappa, dar şi multe alte surprize  pregătite de un ghid local, alături de care vor fi explorate locuri mai puţin cunoscute.

Evenimentul a avut loc în 4 oraşe din ţară: Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Iaşi, conectate video prin internet în aşa fel încât toţi participanţii să poată urmări procesul extragerii în timp real. Extragerea a avut loc la Bucureşti, fiind transmisă către toţi cei care aşteptau lista finală de câştigători. Companiile cu care CAME şi Aluterm Group colaborează acoperă distribuţia şi montajul de produse CAME pe întreaga suprafaţă a ţării.

came_prezentare_concurs

Câştigătorii concursului sunt: Techno Master Autosafe, Tim Serv, L.E.T Systems, Door Service, AG Systems&Equipament, Uncle Sam Service, Sandu-Ninel-Adrian, ICCO Systems, Heiko Aluminium, General Agro Com Service. ( click aici pentru detalii eveniment )

came_castigatori_concurs

 

CAME Group este o companie înfiinţată în Italia, în 1972, cu o extindere internaţional, care produce cea mai vastă gama de automatizări pentru intrări rezidenţiale şi industriale, parcări şi control acces, inclusiv dezvoltarea de sisteme domotice şi antiefracţie.

Despre Aluterm Group
Aluterm Group oferă din 1993 soluţii pentru industria construcţiilor validate în peste 2500 de proiecte care se remarcă printr-un plus de valoare prin includerea de automatizări pentru căi de acces, materiale din policarbonat şi trape sau parcări inteligente.