Meniu principal

Camionul Dakea, în vizită pentru prima dată în România

camion_dakea_vizitatori

Comunicat de presă

Producătorul de ferestre de mansardă şi accesorii asociate Altaterra Kft, parte din grupul danez privat VKR Holding şi prezent pe piaţă din România prin brandul Dakea, aduce pentru prima dată în România camionul interactiv Dakea. Camionul Dakea încorporează tehnologie de ultimă generaţie în materie de design de ferestre şi promovează Dakea Ultima, cel mai nou model de fereastră de mansardă din portofoliul companiei. Vizitatorii sunt invitaţi să trăiască o experienţă inedită, creată prin intermediul ecranelor HD şi al sunetului surround.
 
Prezenţa camionului în România a fost posibilă cu sprijinul partenerului unic al Altaterra în România, grupul Wetterbest, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperisuri. Traseul său în România a inclus opriri în mai multe oraşe din ţară, precum: Bacău, Braşov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Piteşti, Craiova, Iaşi, urmând ca ultima oprire să fie în localitatea Băicoi, unde se află una dintre cele două fabrici Wetterbest.
 
Camionul Dakea aduce la viaţă întreaga tehnologie Dakea, astfel încât toţi cei care păşesc în interiorul său o pot vizualiza, auzi şi atinge, trăind o experienţă intensă. Mulţumim partenerilor noştri de la Wetterbest pentru sprijinul acordat pentru aducerea lui în România”, a declarat Oana Stănică, director de vânzări pentru România în cadrul Altaterra.
 
Comunicatul de presă complet este disponibil aici