Meniu principal

Calirom în Top 50 companii la concursul BVB „Made in Romania”

calirom_made_in_romania_bvb

Bursa de valori București (BVB) a organizat pentru prima dată anul acesta proiectul „Made in Romania”, o competiție la care au participat nu mai puțin de 166 de companii românești. BVB este o piață de capital românească care are misiunea să sprijine companiile care vor să atragă investiții din piața de capital din țară, oferindu-le oportunități de finanțare.
Conform BVB, „Made in Romania” este un proiect-concurs care dorește să susțină antreprenoriatul autohton.
calirom_solutii_hoteliere Compania Calirom a fost selectată printre primele 50 de companii românești, dintre cele 166 intrate inițial în competiție. Juriul a fost format din 12 experți români si străini, iar criteriile de selecție au fost:

  • Potențialul de creștere
  • Cele mai fascinante strategii de business
  • Realizări semnificative

Președintele BVB, Lucian Anghel, a descris competiția de anul acesta spunând următoarele: „Competiția a fost acerbă și ne-a fost greu să alegem doar 50 de companii din cele 166 înscrise. Suntem mândri să vedem că multe alte companii românești s-au înscris în acest proiect al Bursei de Valori București. Este cel mai bun semn pentru noi ca BVB și piața românească de capital sunt branduri cu care merită să te asociezi.”

Cu toate că se află la prima ediție, proiectul „Made in România” reprezintă un moment istoric pentru piața de capital din România, conform CEO-ului BVB Ludwik Sobolewski. Lista cu cei 15 finaliști ai competiției a fost publicată marți, 4 aprilie într-un comunicat de presă al BVB.

„Chiar dacă nu am fost selectați în top 15, faptul că ne-am clasat în primele de 50 companii din „liga antreprenorilor români” alături de giganți precum BlueAir, Cris-Tim, Ivatherm, Transavia, Temad etc, pentru noi este un succes extraordinar.”  – declaraţie reprezentant Calirom.

Despre Calirom
Fondată în anul 2004 la Cluj, un adevărat hub românesc dedicat tehnologiei, compania Calirom şi-a asumat misiunea de a integra în industria ospitalităţii cele mai inovatoare tehnologii şi sisteme, pentru a ţine pasul cu nevoile consumatorilor în era Internet of Things.
Din seria de hoteluri de 4 şi 5 stele care s-au implementat  sistemele de control acces şi room management hotelier Calirom se pot aminti: Grand Hotel Teleferic – Poiana Braşov, Hotel Cavaler – Sighişoara, Hotel Coroana de Aur – Bistriţa, Hotel Epoque – Bucureşti, Hotel Kronwell – Braşov, Hotel Marshal Garden – Bucureşti, Hotel Pleiada – Iaşi, Hotel Mera Resort – Venus, Hotel Metropolis – Bistriţa, Hotel Privo – Târgu-Mureş, Hotel Ralitsa Superior – Albena (Bulgaria )

Sursa ştire www.calirom.ro