Meniu principal

Calirom a furnizat sistemul room access online la Hotelul Concorde Old Bucharest

concorde_old_bucharest_hotel

Hotelul Concorde este situat în centrul vechi al Bucureştiului, pe strada Franceză, una dintre cele mai vechi străzi a oraşului.

Clădire de inspiraţie neoclasică a fost construită în 1878, în perioada 2012 – 2016 fiind supusă unui amplu proces de reconstrucţie, consolidare şi restaurare ( faţadele originale fiind păstrate şi restaurate în totalitate ), în acest moment găzduind cel mai nou şi elegant hotel de 4 stele din zona Centrului Vechi.
hotel_concorde_acces_splai

Pentru uşile de acces în cele 38 de camere s-a optat pentru soluţia Senso Guest oferită de compania Calirom.
Sistemul Senso Guest dezvoltat de Calirom asigură un pachet complex de soluții inovatoare, care satisfac cele mai înalte cerințe ale managerilor de hoteluri, pentru a aduce un plus de confort clienților.
Senso Guest este special construit în jurul celor mai importante aspecte de funcționalitate ale sistemelor necesare într-o cameră de hotel: control acces cameră, funcții electrice diferențiate, setări de încălzire eficiente etc.
calirom_hotel_concorde

Împreună cu serviciile inovatoare add-ons și aplicațiile smart recent dezvoltate, care vin să completeaze pachetul de soluții Senso, Calirom furnizează cel mai complet, sofisticat și inovator sistem din România dar nu numai, destinat domeniul hotelier.

 

Detalii şi informaţii suplimentare despre pachetele de servicii Calirom – www.calirom.ro

Sursa foto: site Hotel Concorde Old Bucharest