Meniu principal

Aplică siliconul ca un profesionist, acum cu spatula EasyPRO totul este mult mai uşor!

ponosil_easypro_spatula

Spatula EasyPRO reprezintă o inovaţie brevetată de PENOSIL având un feed-back surprinzător de bun din partea distribuitorilor şi utilizatorii din ţară.
În fapt, EasyPRO Spatula este o spatulă de silicon ataşată pipei de aplicare a fiecărui cartuş de silicon şi este  răspunsul PENOSIL pentru cei care doresc soluţii de etanşare de înaltă performanţă şi pentru cei care îşi doresc un finisaj al rosturilor perfect, neted şi precis.
Foarte uşor de folosit,  având posibilitatea de adaptare a vârfului pentru orice lăţime a rostului, aceasta contribuie la obţinerea, de fiecare dată, unui rezultat impecabil.
Revânzătorii (magazinele) agrează soluția deoarece accesoriile gratis sunt apreciate de către cumpărători, spatula ataşată direct pe fiecare cartuş de silicon Penosil Kitchen & Bath, EasyPRO All Purpose, Window & Door si Gaps&Cracks, fiind un element distinctiv, ce atrage vânzarea. 

spatula_easypro_detaliu Totodată EasyPRO Spatula reprezintă o soluție unică pe rafturile din România fiind singura spatulă ataşată în mod gratuit la fiecare cartuş de silicon.
spatula_easypro_modele

Utilizatorii apreciază EasyPRO Spatula  beneficiind de obţinerea unui rost perfect neted şi confortul unei lucrări bine făcute, a unui cordon de silicon aplicat corespunzător, care să preîntâmpine apariţia de imperfecţiuni sau mucegaiuri.

Produsele Penosil se găsesc în magazinele Praktiker, Brico Depot, pe EMAG şi în magazine de construcţii şi finisaje din întreaga ţară; pentru a fi îndrumat spre cel mai apropiat magazin, reprezentanţii PENOSIL Romania stau la dispoziţia celor interesaţi, datele de contact fiind publicate pe site, la secţiunea Contact

PENOSIL România
www.penosil.com/ro
romania@penosil.com / telefon 031 501 01 46