Meniu principal

Alukönigstahl România – furnizor de soluţii pentru locuinţe verzi, certificate de către Romanian Green Building Council

alukonigstahl_green_council_2018

Comunicat de presă – Bucureşti, 12 aprilie

Alukönigstahl România, lider european pe piaţa sistemelor din aluminiu, PVC şi oţel şi membru al Romanian Green Building Council (RoGBC), contribuie la crearea unei noi generaţii de construcţii verzi, cu ajutorul sistemelor şi soluţiilor Green Schüco, primind statutul de Green Homes Approved Solution Provider.

Programul Locuinţe Verzi certificate de RoGBC pregăteşte industria construcţiilor pentru reglementările UE 2020, privind clădirile cu consum de energie zero (NZEBs), reducerea deşeurilor din construcţii, folosirea materialelelor non-toxice şi reducerea impactului asupra mediului.

Ne bucurăm să fim recunoscuţi ca Green Homes Approved Solution Provider, de către RoGBC și să contribuim la dezvoltarea acestui program de locuinţe verzi certificate, acest fapt fiind în conformitate cu principiile noastre de sustenabilitate, dar şi cu produsele Green, cu performanţe energetice ridicate şi din materiale naturale, regenerabile pe care le avem în portofoliu. Sperăm ca aceste iniţiative să se regăsească şi în planurile dezvoltatorilor, de a construi tot mai multe clădiri verzi, care se axează pe oameni şi pe nevoile acestora, în armonie cu natura şi tehnologia”, a declarat Attila Beer, Administrator Alukönigstahl România şi Republica Moldova.

FWS_50_SI_alukonigstahl

Compania se îndreaptă către proiecte certificate Green, prin furnizarea unor serii de sisteme Schüco, ce oferă izolare termică la nivel de casă pasivă. One Herastrau Park Bucureşti este una dintre aceste construcţii, care atinge o eficienţă energetică ridicată, cu ajutorul soluţiilor pentru ferestre, uşi şi pereţi cortină de la Schüco. Locatarii se bucură de un confort termic excelent, fără costuri mari pentru încălzire, datorită soluţiilor folosite. De exemplu, uşile glisante Schüco ASS 70 HI, realizate din profile de aluminiu cu izolare termică superioară, deşi au dimensiuni mari, acestea asigură un excelent confort termic. Iar ferestrele respectă aceleaşi cerinţe de izolare termică cu valori superioare, fiind realizate din profile Schuco AWS 65.HI. De asemenea, zonele de perete cortină sunt realizate în sistemul clasic Schüco FW50+ cu performanțe termice, acustice şi de fiabilitate foarte bune.

 

Comunicat complet este disponibil aici