Meniu principal

AGB: succes maxim pentru standul AGB de la Fensterbau Frontale 2018

stand_agb_frontale_2018

Un număr impresionant de vizitatori au fost prezenţi în standul AGB din cadrul tărgului Fensterbau Frontale de la Nürnberg, eveniment ce a avut loc la sfârşitul lunii martie 2018.

Punctul principal de atracţie al standului AGB a fost reprezentat de noua generaţie de broaşte multipunct automatizate şi motorizate pentru uşi de intrare, capabile să revoluţioneze modul în care este perceputa intrarea într-o casă.
Ca noutăţi prezentate la acest tărg s-au remarcat: certificarea antiefracţie a ferestrelor în Clasa RC2 în sistem Cascadă, detaliile privind Casa Sicura AGB, soluţiile de feronerie unice oferite cu ajutorul gamei Artech şi ultimele inovaţii şi informaţii privind gama Lift&Slide.

Produsele AGB made in Italy sunt caracterizate de un design deosebit ce se regăseşte în fiecare detaliu. Suprafeţe vitrate mari, minimalism şi performanţe înalte ale noilor sisteme culisante răspund cu succes nevoilor arhitecturii moderne pentru soluţii flexibile, modulare şi funcţionale.

stand_agb_frontale_2018_5

Echipa AGB prezenta la târg mulţumeşte tuturor celor care au vizitat standul AGB, mulţi vizitatori fiind şi din România, şi lansează invitaţia pentru următoarea ediţie a Fensterbau Frontale care va avea loc între 18 și 21 martie 2020!

AGB ( Giacomo Albano Spa ) – Reprezentant România
Dana Comşa – 0743 228 344, comsadana@gmail.com