Meniu principal

A mai căzut un tavan la un mall, la City Park Mall din Constanţa

tavan_prabusit__city_park_mall_constanta

Începem ştirea cu poziţia reprezentaţilor centrului comercial faţă de evenimentul petrecut în această seară, incident care, din fericire, nu s-a soldat cu victime:

„Regretăm acest incident și le cerem scuze clienților noștri pentru această situație de risc. Pentru noi siguranța celor care ne trec pragul este mereu o prioritate, astfel că echipa noastră s-a mobilizat imediat pentru îngrădirea zonei și securizarea clienților, precum și reverificarea riguroasă a tuturor spațiilor din cadrul centrului comercial. Mai departe, vom investiga cu atenție cauza acestui incident și ne vom asigura că toate măsurile ce se impun să fie luate.”
tavan_cazut_city_park_mall

Întotdeauna urmărim comunicate de PR care sunt transmise în urma unor astfel de incidente: texte impersonale, anoste, compuse după şabloanele clasice ale comunicării actuale, ele reprezintă noul limbaj de lemn al momentului.

Cât despre pentru noi siguranța celor care ne trec pragul este mereu o prioritate aşa este: acestă prioritate este evidentă încă din faza contractării lucrărilor de amenajare interioară ( inclusiv a placărilor cu rigips ) când preţul cel mai scăzut este criteriul esenţial.
Este ştiut, nu-i aşa, că profesioniştii adevăraţi execută lucrări de calitate pe foarte puţini bani, cei care au un tarif mai mare sunt doar nişte necalificaţi neserioşi!

 

Sursa foto: Digi24