Meniu principal

A fost desemnat câstigătorul Daciei Dokker – premiul oferit de Aluterm şi CAME

aluterm_came_gradistea

Aluterm Group si Came au oferit la începutul acestui an cel mai mare premiu din piaţa automatizărilor de porţi şi a barierelor automate, o Dacia Dokker. Câştigătorul a fost desemnat în cadrul evenimentului organizat în perioada 17-18 februarie la Cheile Grădiştei.

La începutul anului 2016 Aluterm şi CAME au lansat cel mai mare concurs destinat companiilor din România care comercializează automatizări de porţi, de uşi de garaj şi bariere CAME. Premiul acestui concurs a fost un autoturism Dacia Dokker. Concursul s-a adresat exclusiv companiilor care comercializează produse CAME iar câştigătorul a fost ales prin tragere la sorţi, în conformitate cu regulamentul concursului.

Dacia Dokker a ajuns la firma ICCO Systems din Brasov. La extragerea Dacie Dokker au participat 30 de companii. Numărul şanselor de câstig a fost diferit, în funcţie de performanţa comercială din 2016. Firma ICCO Systems a intrat în concurs cu o singură şansă de câştig. Numărul maxim de şanse de câştig deţinute de o singură firmă a fost şapte.

www.cameromania.com