Meniu principal

9 lucruri pe care trebuie să le cunoşti când alegi uşile glisante din sticlă în casa ta

usi_glisante_sticla_menatwork

Articol Menatwork – secţiunea Know How Center

 

„Îti doreşti să îţi transformi casa într-un spaţiu cochet, bine organizat şi modern? Cu ajutorul uşilor glisante din sticlă, economiseşti spaţiu şi ai posibilitatea de a dispune mobilierul oriunde în încăpere, chiar şi în spatele uşilor.

Mai jos, am ales câteva dintre întrebările primite despre uşile de sticlă. Iată 9 lucruri pe care trebuie să le ştii înainte de a alege uşile glisante pentru mai mult spaţiu în casa ta.

1.  Îmi renovez casa şi aş vrea să înlocuiesc uşile in balamale cu uşile glisante ce îmi permit să recuperez spaţiu. Este posibil?

Soluţiile Eclisse sunt din ce în ce mai utilizate în lucrările de restaurare interioară a clădirilor, deoarece sunt uşor de montat şi permit recuperarea unor centimetri preţioşi din spaţiu. Nu există un moment exact, deoarece montarea nu împiedică alte lucrări, în afară de cele legate de peretele de interes.

2.  Pereţii despărţitori din living sunt din gips carton. Pot să montez uşi glisante aici?

Da, există structuri metalice speciale create de Eclisse pentru montarea uşilor glisante din sticlă pentru pereţii din gips carton. În acest caz, ai posibilitatea de a alege sistemul de glisare în perete (Unico, Estensione) sau pe lângă perete (Osem). …”

 

Articolul complet este disponibil aici